Vakantiehuizen in Flevoland

Flevoland wordt vaak gezien als een groen, waterrijk recreatiegebied met rust en ruimte. In alle seizoenen kun je vanuit je vakantiehuis in Flevoland naar hartenlust de waterkant opzoeken. In Flevoland zijn het Markermeer, de sluizencomplexen en de Houtribdijk, die Lelystad met Enkhuizen verbindt, onmisbaar.

Flevoland czeka na Was!

Populaire vakantiehuizen - Flevoland

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Flevoland

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Flevoland

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Flevoland

Loading...

Lelystad

Lelystad, de hoofdstad van Flevoland is vanuit uw vakantiehuis gemakkelijk bereikbaar. In Lelystad bevindt zich de bekende Bataviawerf, waar een reconstructie van het VOC-schip de Batavia uit 1628 te zien is. Direct aan de kust van Lelystad is het winkelparadijs Batavia Outlet Shopping gelegen. Hier kun je shoppen en genieten van de unieke architectuur. Buiten de stad bevindt zich natuurpark Lelystad, dat erg in trek is bij recreanten. Richting Swifterbant is een observatorium te bezichtigen.

Attractieparken

In Flevoland bevindt zich het zeer spectaculaire attractiepark Walibi Holland. Bochtige achtbanen en spetterende waterattracties trekken jaarlijks vele bezoekers uit binnen- en buitenland. In het indoor pretpark Kidz Village vind je een speelparadijs, sneeuwhal en zwemparadijs onder één dak! In het noorden van Flevoland, in de plaats Kraggenburg, bevindt zich speel- en doepark De Voorst. Hier zijn een speeltuin en midgetgolfbaan aanwezig. Vanuit uw vakantiehuis in Flevoland is altijd een leuke attractie dichtbij!

Regio

In het noorden van Flevoland bevindt zich Schokland. Tot de aanleg van de Noordoostpolder was dit een eiland. Schokland staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Breng hier zeker een bezoek aan de Middelbuurt en de plaatselijke Hervormde Kerk vanuit je vakantiewoning in Nederland. In het oosten van Flevoland bevindt zich het Greppelveld. Dit grasland is een belangrijke broedplaats voor bijzondere vogels. Een gevarieerd natuurgebied is het Toppad, nabij de mooie plaats Urk.