Vakantiehuizen in Drenthe

Voornaamste trekpleister in Drenthe zijn de hunebedden. Drenthe is verder een rustige, zeer gastvrije provincie met veel natuurschoon. Deze natuurrijkdom beleeft u het best al wandelend, fietsend of te paard. Vanuit je vakantiehuis in Drenthe kun je al dit moois beleven en ontdekken!

Drenthe zaprasza!

Populaire vakantiehuizen - Drenthe

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Drenthe

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Drenthe

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Drenthe

Loading...

Assen

In Assen tref je een keur aan kunst en cultuur. In het oude centrum maar ook daarbuiten vind je vele monumentale panden, musea, galerieën, theaters en kunstwerken. Liefhebbers van racen kunnen op de TT Assen hun hart ophalen! De stadsgidsen kun je tijdens een rondwandeling alles over de historie en het hedendaagse reilen en zeilen van Assen vertellen. Een verblijf in een NOVASOL vakantiehuis in Drenthe is natuurlijk pas compleet met een bezoek aan deze mooie stad!

Attracties

Naast de TT Assen die voornamelijk door raceliefhebbers wordt bezocht zijn er in de provincie vele attracties te vinden. Een echt Drentse attractie is het bezoeken van de schaapskudde op Balloërveld. Een populair park is Plopsa Indoor in Coevorden, die ook met slecht weer vertier voor de gehele familie biedt. Het grootste indoor attractiepark van Nederland is Speelstad Oranje, een mustsee voor de kleinsten! Een ander leuk themapark is Kabouterland in Exloo, vol met kabouters, trollen en dieren.

Regio

Drenthe is vooral een groene provincie en leent zich uitstekend voor mooie wandel-, mountainbike, fiets- of paardrijtochten. Het is een aanrader om 's ochtends vroeg een kijkje bij een schaapskooi te nemen. Vanuit je vakantiehuis in Drenthe behoort ook een dagtrip naar de Waddeneilanden Schiermonnikoog en Borkum tot de mogelijkheden. De provincie telt verder 3 Nationaal Parken en velen voor je bezochten de hunebedden vanuit een Nederlands vakantiehuis.