Vakantiehuis Nederland - voor onvergetelijke feestdagen

Hebt je geen zin om ver te reizen of wil je eens een korte trip maken, dan is Nederland bij uitstek geschikt als vakantiebestemming. Heerlijk weg in het buurland…een echte aanrader!  Bekijk Nederland eens door de ogen van een toerist en bewonder de schoonheid van het groene landschap! Het zuiden van Nederland heeft vooral wat betreft het landschap veel te bieden, met het uitzicht op de zee terwijl je je op weidegrond bevindt en met heuvels zoals die nergens anders in Nederland te vinden zijn. Een vakantiehuis aan de Zeeuwse kust en het achterliggende gebied, met bijvoorbeeld Middelburg, is ongeacht het seizoen erg de moeite waard.

vakantiehuis Nederland

Populaire vakantiehuizen - Nederland

Loading...

Vakantiehuis Nederland - de beste selectie

 • Amsterdam; karakteristieke hoofdstad

 • Schitterende waddeneilanden

 • Molens, grachten & tulpenvelden

 • Korte afstanden, goede infrastructuur

 • Gezellige vakantieparken

 • Prachtig groene natuur en bossen

vakantiehuis Nederland

Een vakantiehuis op de mooiste locaties!

Onze vakantiehuizen aan de Nederlandse kust en rondom het IJsselmeer en de Friese meren zijn bijzonder geschikt voor watersporters. Maar er zijn ook ideale vakantiehuizen in Nederland voor liefhebbers van natuurgebieden te vinden, zoals de Veluwe en de mooie bossen in het Oosten van Nederland. Je kunt hier uitstekend te voet of op de fiets de meren en wilde dieren in de bossen verkennen.

De meeste NOVASOL vakantiehuizen in Nederland vindt je in de provincie Friesland, de ideale bestemming om te genieten van de rust en wijdse vergezichten. NOVASOL beschikt eveneens over een groot aanbod vakantiehuizen langs de kustlijn van Noord-Holland, waar je vanuit je appartement of vakantiehuis in Nederland altijd dicht bij het strand en de zee bent. Een vakantie in Nederland bevelen wij daarom van harte aan. Geniet van de veelzijdigheid van ons land vanuit je vakantiewoning in eigen land!

Mooie vakantiehuizen in Nederland

Nederland is ideaal voor een kort verblijf of tussendoortje, maar natuurlijk voor ook een zomervakantie. En vanzelfsprekend is Nederland bij uitstek geschikt voor watersporters, natuurliefhebbers, rustzoekers en sporters. Of wat te denken van cultuur? Daarvoor is een bezoek aan grote steden zoals Amsterdam, Utrecht, Rotterdam of aan kleinere karakteristieke plaatsen zoals Workum, Thorn, Valkenburg en Volendam uitermate geschikt.

Uitgebreide watersportmogelijkheden vindt je in Friesland en Zeeland, maar ook in het bourgondische Limburg – waan je je alvast in het buitenland. Ons aanbod vakantiehuizen in Nederland varieert van een gezellig 2-persoons appartement tot groepshuizen geschikt voor wel 28 personen! Voor ieder reisgezelschap is een geschikte accommodatie voor een vakantie in Nederland te vinden.

Een bungalow in Nederland - Maar waar?

Veel van onze gasten huren een vakantiehuis in Nederland in deze regio's:

 1. Vakantiehuis in Zeeland

 2. Vakantiehuis in Friesland

 3. Vakantiehuis in Limburg

 4. Vakantiehuis in Noord-Holland

 5. Vakantiehuis in Overijssel