Vakantiehuis aan de Bar Rivièra

Zin in een vakantie vol zon, zee, strand, maar ook natuur, geschiedenis en cultuur? Huur dan een vakantiehuis aan de Bar Rivièra, een 44 kilometer lange kuststrook in de buurt van de gelijknamige Montenegrijnse stad Bar. In deze streek heb je de stranden maar voor het uitkiezen en vergeet je al je zorgen wanneer je ligt te zonnebaden aan de Adriatische Zee. Verken de ruïnes van het oude Bar, laat je betoveren door de adembenemende natuur, en proef van de heerlijke Montenegrijnse cultuur en keuken. Lees verder en kom alles te weten over de Bar Rivièra!

Strand aan de Bar Rivièra

Populaire vakantiehuizen - Bar

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Bar

Loading...

Maak kennis met het oude en het nieuwe Bar

Bar is een van de minst toeristische steden aan de Montenegrijnse kust, maar heeft toch heel wat te bieden. Landinwaarts vind je Stari Bar, het oude gedeelte, dat grotendeels verwoest werd tijdens de Montenegrijnse-Ottomaanse oorlog en een aardbeving in 1979. Hierna werd het nieuwe Bar aan de kust gebouwd, maar ook de oude stad wordt steen voor steen heropgebouwd. Vandaag de dag is het een fascinerende plek met mooie staaltjes Ottomaanse architectuur. Drink een Turkse koffie in de kleurrijke straat met restaurants en winkeltjes, of bewonder het indrukwekkende aquaduct, de Omerbasića-moskee en de Sint-Nicolaaskerk. Terug in het nieuwe Bar kan je in het elegante paleis van koning Nikola traditionele kledij en historische voorwerpen bezichtigen. Ook een bezoek aan de indrukwekkende orthodoxe kerk van Sint-Jovan Vladimir en Stari Maslina, de oudste olijfboom in Europa, raden we aan. 's Avonds kan je ervoor kiezen om je in het bruisende lokale nachtleven te storten of een glaasje te drinken op het terras van je vakantiehuis aan de Bar Rivièra.

vakantiehuis aan de Bar Rivièra

Beleef avonturen in de Montenegrijnse natuur

De natuur van Montenegro is ronduit adembenemend en dat geldt ook voor de omgeving van je vakantiehuis aan de Bar Rivièra. Een beetje landinwaarts, aan de grens met Albanië, ligt het Meer van Shkodër, het grootste meer op het Balkanschiereiland. Aan Montenegrijnse zijde maakt het meer onderdeel uit van het Nationaal Park Meer van Shkodër. Deze prachtige plek vormt een paradijs voor vogelaars, die hier meer dan 270 vogelsoorten kunnen spotten. Op en rond het meer zijn verschillende leuke activiteiten mogelijk, zoals kajakken of fietsen. Je bezoek smakelijk afsluiten doe je in een van de plaatselijke wijnhuizen. Mag het wat avontuurlijker? Verken dan onder begeleiding van een lokaal bedrijfje de Medjurecje-canyon en baan je al glijdend, springend en abseilend een weg naar beneden. Adrenalinestoot gegarandeerd!

Bar Rivièra: welk strand kies jij?

Een heerlijk klimaat, de azuurblauwe Adriatische Zee en een bloedmooie natuurlijke omgeving zijn de ingrediënten van een geslaagde strandvakantie aan de Bar Rivièra. In de buurt van je vakantiehuis in Montenegro liggen heel wat stranden en kan je gerust elke dag een andere plek opzoeken als je dat wil. Een greep uit het aanbod aan de Bar Rivièra zijn het populaire stadsstrand van Bar, het lange strand van Sutomor en het strand van Canj. Welk strand kies jij voor een verfrissende duik?

Huur een vakantiehuis aan de Bar Rivièra

Ga in ons aanbod op zoek naar het geschikte vakantiehuis aan de Bar Rivièra en maak je klaar voor een fantastische vakantie in Montenegro! Onze vakantiewoningen bieden je alle comfort en beschikken over uitstekende faciliteiten voor een zorgeloze vakantie. Geniet van een goed boek aan het zwembad en neem het fabuleuze uitzicht op zee in je op. Tijdens je verblijf in een vakantiehuis aan de Bar Rivièra vul je je dagen met leuke uitstappen. Bezoek Stari Bar en reis door het verleden van deze streek, of kies voor een dag aan het fonkelende Meer van Shkodër. Ook de stranden heb je maar voor het uitkiezen aan de Bar Rivièra. Vertrek 's ochtends richting je favoriete strand, neem plaats in een comfortabel ligbed en koel af in het zoute water van de Adriatische Zee. Waar wacht je op om een vakantiehuis aan de Bar Rivièra te boeken?