Vakantiehuis in Luxemburg

Welkom in het Groothertogdom Luxemburg! Een klein land, maar een ontzettend grote toeristische bestemming! Luxemburg stelt zijn fantastische landschappen en infrastructuur ter beschikking aan sportievelingen, fijnproevers, gezinnen met of zonder kinderen, aan liefhebbers van wellness, cultuur en bovenal uiteraard natuur. Huur een vakantiehuis in Luxemburg: één land waar je duizend-en-één mogelijkheden hebt voor een heerlijke vakantie.

vakantiehuis in Luxemburg

Populaire vakantiehuizen - Luxemburg

Loading...

Vakantiehuis Luxemburg - de beste selectie

  • Prachtige fietsroutes

  • Diverse winkelstraatjes in de hoofdstad Luxemburg

  • Fantastische bezienswaardigheden

  • Gezellige vakantieparken

  • Beboste bergen, heuvels en rivierdalen

  • Schilderkunst, fotografie en film

vakantiehuis Luxemburg

Terug naar de natuur op vakantiehuis in Luxemburg

De fantastische natuur, die het Groothertogdom Luxemburg te bieden heeft, valt op diverse manieren te ontdekken. Verrassende rotsformaties, bossen waardoor rivieren slingeren, wandelingen en trektochten in een adembenemend decor. De natuur in Luxemburg vertaalt zich in typische vergezichten en landelijke taferelen. Talrijke themawandelpaden brengen je naar het hart van de grandioze bossen binnen Groothertogdom Luxemburg. Langs de Moezel of aan de rand van een van de vele meren, op de oevers van de rivieren of in het hart van het bos, met uitzicht op de vele rotsformaties of langs de Luxemburgse wijngaarden. De natuur toont zich in vakantieland Luxemburg in al haar veelzijdigheid.

Sportief in Luxemburg

Zwemmen, ijsschaatsen, klimmen, parapenten, paardrijden, zeilen, langlaufen of skiën, sportvissen, trektochten zonder bagage, Luxemburg biedt perfecte mogelijkheden om te sporten in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. In Luxemburg zijn tal van mogelijkheden voor activiteiten op het gebied van fietsen, mountainbiken en wandelen. Ondanks de opvallend kleine oppervlakte van Luxemburg vindt je hier ruim 600 km aan fietspaden op allerlei niveaus. Bovendien vindt je tijdens je vakantie in een vakantiehuis in Luxemburg 300 km aan speciale routes voor mountainbikers met afwisselende afstanden tussen de 10 en 40 km. Ook Liefhebbers van golf kunnen hun hart ophalen in het Groothertogdom.

Herboren na een vakantie in Luxemburg

Wellness centra in de buurt van je vakantiehuis in Luxemburg laten je genieten van massages, lichaamsverzorging, lymfedrainage, hammam en nog veel meer manieren om volledig tot rust te komen. De prachtige thermale baden zijn veelal voorzien van de meest moderne technieken en bieden ontspanning, ver weg van de stress en vervuiling.

Culturen komen samen in Luxemburg

Wat biedt Luxemburg als vakantieland op cultureel gebied? Historisch architecturaal erfgoed, concerten van klassieke muziek, musea over volkse tradities of moderne kunst, oude, versterkte burchten of bijvoorbeeld themawandelingen en tentoonstellingen. Luxemburg is gewoonweg één culturele attractie. De Luxemburgse kazematten en de schilderachtige, kleine dorpjes nemen je mee op een onvergetelijke avontuur door de eeuwen heen. De kosmopolitische bevolking en de ligging op het kruispunt van de Germaanse en Latijnse cultuur verklaren de rijke culturele verscheidenheid van Groothertogdom Luxemburg.

In het Groothertogdom Luxemburg zijn kinderen koning!

Je kinderen leren tijdens een vakantie in een vakantiehuisje in Luxemburg het land op een speelse manier kennen door deel te nemen aan themaroutes. In de dierenparken kunnen zij inheemse flora en fauna van dichtbij bekijken. In Luxemburg staat het behoud van de natuur boven alles. Tal van interessante activiteiten brengen de kinderen dichter bij de natuur. In Luxemburg maakt iedereen kennis met ecologie op jonge leeftijd. Laat je kinderen deelnemen aan diverse interessante workshops zo als bijvoorbeeld fotograferen, brood bakken, tekenen, beeldhouwen of dansen. En dit alles in een onbekende, inspirerende omgeving, dat zullen je kinderen nooit meer vergeten!

Winkelen in een bruisende omgeving

Slenter eens rustig over de typische markten in Luxemburg. Je vindt er lekkernijen zoals de hele nationale productie van wijn, gedistilleerde dranken, gerookte vleeswaren en honing. Bezoek tijdens je vakantie in Luxemburg de moderne en aangename winkelcentra met de meest prestigieuze luxueuze boetieks en laat jezelf inspireren door de uitnodigende etalages. Een vakantie in een vakantiehuis van NOVASOL biedt je de mogelijkheid Luxemburg in alle vrijheid te ontdekken.