Vakantiehuis in Cavallino-Treporti

Een vakantiehuis in Cavallino-Treporti is het ideale vertrekpunt voor je volgende vakantie in Italië. Deze gemeente in de regio Veneto beslaat het litorale del Cavallino, een schiereiland dat tussen de lagune van Venetië en de Adriatische Zee in ligt. In de omgeving van je vakantiewoning in Cavallino-Treporti vind je heel wat moois. Denk maar aan aantrekkelijke zandstranden, een magnifieke stad als Venetië en de bijzondere eilanden Burano en Murano.

Vakantiehuis in Cavallino-Treporti

Populaire vakantiehuizen - Cavallino-Treporti

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Cavallino-Treporti

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Cavallino-Treporti

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Cavallino-Treporti

Loading...

Populaire zomerbestemming

Cavallino-Treporti is een van de populairste badplaatsen van Italië, en wij begrijpen waarom. De kustlijn van deze gemeente aan de Venetiaanse Rivièra is 15 kilometer lang en biedt je het ene na het andere prachtige strand. Bovendien zijn de stranden met hun zachte zand en hun rustige en schone water heel erg geschikt voor gezinnen met kinderen. Vooral in de zomer is de omgeving van onze vakantiehuizen in Cavallino-Treporti erg in trek. Dan zakken Europese toeristen af naar dit stukje Italië voor een ontspannende portie zon, zee en strand. Bekijk onze selectie vakantiehuizen in Italië als ook jij tot rust wil komen op een zonovergoten Italiaans strand.

Wat te doen rondom je vakantiewoning?

Tijdens je vakantie in Cavallino-Treporti valt er elke dag wel iets te beleven. De plaatselijke kustlijn is de ideale plek om te relaxen, maar ook om watersporten te beoefenen. Lokale bedrijfjes helpen je om je eerste stapjes te zetten in het wind- of kitesurfen. Een leuke manier om het schiereiland te verkennen is een fietstocht in de buurt van je vakantiehuis in Cavallino-Treporti. Verken de duinen en weelderige dennenbossen in de omgeving, of bezoek het schilderachtige dorpje Lio Piccolo, aan de lagune van Venetië. Afsluiten doe je in een lokaal restaurant waar ze je verwennen met heerlijke vers gevangen vis.

Mooie plekken in de buurt

Cavallino-Treporti nodigt uit om de lagune van Venetië te ontdekken en de mooiste plekken te bezoeken rondom onze vakantiehuizen in Veneto. Aan Punta Sabbioni kan je een overzetboot nemen naar Venetië, een stad waar de romantiek van afdruipt. Het San Marcoplein met zijn magnifieke monumenten en een rondvaart door de dromerige Venetiaanse kanalen mag je niet missen.

Aan boord van een boot in de lagune zie je ook al snel de eilanden Burano en Murano opduiken. Burano staat bekend om zijn gekleurde huisjes langs het water, die fantastische vakantiekiekjes opleveren. Op Murano kan je een bezoek brengen aan een van de plaatselijke glasblazerijen en een authentieke glazen creatie op de kop tikken. Verder kan je vanuit je vakantiehuis in Cavallino-Treporti ook mooie steden als Verona, Padua en Treviso bezoeken.

Niet te missen: de Palio Remiero

Elk jaar in juni is het tijd voor de Palio Remiero, een belangrijk evenement in Cavallino-Treporti. Tijdens deze roeiwedstrijd nemen de verschillende stadsdelen het tegen elkaar op met authentieke Venetiaanse roeiboten. De oorsprong van deze wedstrijd gaat terug naar lokale groente- en fruittelers die zo snel mogelijk hun waren naar de markt van Venetië moesten brengen. Boek een vakantiehuis in Cavallino-Treporti en geniet samen met de locals van deze festiviteiten vol muziek en lekker eten.

Een vakantiehuis in Cavallino-Treporti huren

Bij NOVASOL vind je een ruim aanbod aan kwaliteitsvolle vakantiehuizen in Cavallino-Treporti. Onze huiseigenaren hebben gezorgd voor uitstekende voorzieningen en een smaakvol interieur, zodat je niets tekort zal komen tijdens je vakantie in Veneto. Vlakbij liggen schitterende zandstranden waar je elke dag kan genieten van de Italiaanse zon en een duik kan nemen in de Adriatische Zee. Vanuit een vakantiehuis in Cavallino-Treporti sta je bovendien zo in Venetië, een legendarische stad vol monumenten en idyllische kanalen. Ook een dagje thuisblijven in je vakantiewoning is een uitstekend idee. Je kan dan plaatsnemen aan het zwembad en leven volgens het motto "niets moet, alles mag". Zalig, toch? Huur een vakantiehuis in Cavallino-Treporti en laat Italië je verleiden.