Vakantiehuis in Veneto

Venetië (Venezia), Treviso, Vicenza, Verona, het Gardameer: de regio Veneto beleven is onderdompelen in de historie. Hier vindt men oerresten uit alle tijden en alle kunstperiodes. De oude Romeinse cultuur is vertegenwoordigd, net als de kunst uit de middeleeuwen, renaissance, barok etc.; van schilderkunst via beeldhouwen en architectuur tot aan de muziek. Ontdek de regio tijdens je vakantie in Italië en geniet in een uniek vakantiehuis in Veneto.

Water en vasteland treffen zich hier in een unieke geografie in een regio die nauw verbonden is met beroemde gebeurtenissen uit de geschiedenis. Daarachter liggen de bergtoppen van de westelijke Dolomieten, geflankeerd door glooiende heuvels die afdalen naar een labyrint van lagunes langs de Adriatische zee.

In de straatjes, grachten en Rialtis varen de gondels af en aan. Haal herinneringen op bij een glas koele, frisse witte wijn of een zeldzame Picolitto wijn en dompelt u zich onder in de oude tijden van de republiek en haar dogen.

Geniet van de gastronomische tradities van water en vasteland”, beïnvloed door kunst en historie. Volgt u de stroom van de rivier Brenta, langs sluizen en Palladio’s villa’s tot aan Padua, waar u de werken van Giotto in de kerk van Scrovegni kunt bezichtigen. De nacht in Verona wordt verlicht door de tragische liefde tussen Romeo en Julia, begeleid door de klanken van beroemde aria’s.

Vakantiehuis in Veneto

Populaire vakantiehuizen - Veneto

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Veneto

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Veneto

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Veneto

Loading...