Vakantiehuis in Emilia Romagna

Emilia Romagna biedt wijdse uitzichten, zee en bergen vanaf je vakantiehuis in Italië. Voor zeeliefhebbers, opzoek naar ontspanning en entertainment, is de Adriatische Riviera de ideale bestemming, bekend vanwege de plaatsen Rimini, Riccione, Cattolica en Milano Marittima. Voor de bergliefhebber bieden de Apenijnse bergen zoals Fumaiolo en Cimone een interessante wandeling.

Ferien in Emilia-Romagna

Populaire vakantiehuizen - Emilia-Romagna

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Emilia-Romagna

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Emilia-Romagna

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Emilia-Romagna

Loading...

Activiteiten

De meest populaire spa's en resorts liggen in Salsomaggiore en Bagno di Romagna. In de parken, op de bergen en in de nationale reservaten dichtbij je vakantiehuis in Emilia Romagna kun je wandelen, hiken, kayaken, fietsen en paardrijden.

Steden

Spectaculaire uitzichten en attracties beieden de steden Bologna, Parma, Piacenza, Modena en Ravenna. Laatsgenoemde biedt hierbij 8 monumenten welke op de UNESCO-lijst staan. Bezoek ook eens de Bologna Asinelli toren of het Estense kasteel in Ferrare.

Eten

De keuken van Emilia Romagna is een van de vrolijkste en smaakvolste keukens, met authentieke smaken welke verschillen per subregio. Typische gerechten, ingrediënten en oude tradities brengen je Tortellino, piadina (brood), Parmaham, Balsamico-azijn en Parmigiano Reggiano op tafel.