Vakantiehuizen in Calabrië

Als we Italië beschouwen als een laars, is Calabrië de teen hiervan. Vanaf zijn mooie kustlijn kijk je uit over de Tyrreense Zee en de Ionische Zee. De zee, de stranden, het klimaat, het binnenland en de kleuren en geuren van dit land maken Calabrië tot een unieke en fascinerende bestemming voor je verblijf in Italië. Natuurliefhebbers zullen versteld staan van al het natuurschoon!

Ihre Ferien in Kalabrien

Populaire vakantiehuizen - Calabrië

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Calabrië

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Calabrië

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Calabrië

Loading...

Windsurfen en duiken

In en om het water kun je gaan windsurfen en duiken. Meer in het binnenland zijn mooie wandelingen te maken waarbij de nationale parken zoals Park della Sila en Park delle Serre mooie uitzichten en fijne routes bieden. Waarbij we natuurlijk niet moeten vergeten dat de stranden en de lange kustlijn uitstekende mogelijkheden bieden voor zonnen en zwemmen.

Steden

In de steden vind je vele artistieke atracties zoals het National Museum of Reggio Calabria, het Archeologischel Museum van Vibo Valentia en vele monumentale gebouwen. De antieke dorpen zijn bekend vanwege hun unieke straatjes en schoonheid, zoals Altomonte, een middeleeuws dorpje, en het stadje Diamante een oud stadje dat prachtige uitzichten biedt over de zee.

Culinair genieten in Calabrië

In alle restaurants zijn de locale gerechten te verkrijgen. Geniet van de klassieke bruschetta met n'duja of sardientjes, verschillende pastagerechten bereid volgens de oude methodes en geserverd met ingrediënten zoals chili, ui of Tropea en natuurlijk olijfolie uit de regio.