Vakantiehuis in Saint-Renan, middeleeuwse parel in het Pays d'Iroise

Zin in een onvergetelijk weekendje weg? Of liever een weekje ertussenuit? Huur een vakantiehuis in Bretagne met je partner of het hele gezin, en geniet van al het moois dat deze prachtige regio je te bieden heeft. In het hart van het Pays d'Iroise ligt het middeleeuwse stadje Saint-Renan met haar ongelooflijke historische, culturele, architectonische en natuurlijke erfgoed. Aarzel geen seconde en vertrouw op NOVASOL om je favoriete vakantiehuis in Saint-Renan te vinden.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populaire vakantiehuizen - Saint-Renan

Loading...

Wat doen vanuit je vakantiehuis in Saint-Renan?

In het kleine stadje Saint-Renan valt van alles te doen en te beleven. Huur een van onze vakantiewoningen in Saint-Renan en ontdek de omgeving, waar reizigers alles vinden wat ze nodig hebben voor een aangename vakantie. Een aan te raden historisch monument is de beroemde Notre-Dame-de-Liesse-kerk. Deze parel werd gebouwd in de achttiende eeuw. De gotische stijl en de kleurrijke glas-in-loodramen zullen jou en je reisgenoten zeker kunnen bekoren tijdens jullie verblijf in een vakantiehuis in Frankrijk

Waarom ga je vanuit je vakantiewoning in Saint-Renan ook niet eens naar het Place du Vieux Marché? Dit plein vormt het kloppende historische hart van het stadje. Je vindt er oude huizen, tentoonstellingen, musea en heel wat winkels. Natuurliefhebber? Dan kan je vanuit je vakantieappartement in Bretagne met een huurauto naar de botanische tuin van Saint-Renan gaan. Tot slot mag ook een uitstapje naar het Ty Colo-meer niet ontbreken op je planning. Deze plek is ideaal voor wateractiviteiten met het gezin. Mooie vakantieherinneringen gegarandeerd!

Extra tips voor activiteiten en uitstappen

Als je een van onze vakantiehuizen in Saint-Renan huurt, dan zal je volop van de omgeving van het stadje kunnen genieten. Vanuit je accommodatie kan je bijvoorbeeld op avontuur gaan in het Armoricaans Massief. Daar kunnen zowel wandelaars als mountainbikers hun hart ophalen. Voor Bretoense tradities en specialiteiten is de zaterdagochtendmarkt de place to be. De markt van Saint-Renan is een van de grootste van het departement Finistère. De kleuren en smaken uit de regio worden er gecombineerd met streekproducten vanop land en uit de zee. Vul je boodschappentas en geniet van de regionale smaken in je vakantieappartement in Frankrijk.Als je tot slot graag feest viert met familie of vrienden, dan is het middeleeuwse feest van Saint-Renan een echte aanrader. Dat wordt om de twee jaar georganiseerd. Huur in juli een vakantiehuis in Saint-Renan en geniet in de straten van verschillende shows, spelletjes en activiteiten voor het hele gezin. Het is het ideale evenement om de Bretoense cultuur in levenden lijve te ervaren en in contact te komen met de lokale bevolking.

Jouw gedroomde vakantiehuis in Saint-Renan huren

Op zoek naar de perfecte bestemming in Frankrijk om te ontspannen? Huur dan een vandaag nog een vakantiehuis in Saint-Renan. Dit stadje in het departement Finistère bekoort met een charmant centrum en een ruim recreatieaanbod in de buurt. Bovendien kan je gemakkelijk een uitstap maken naar Brest, de grootste stad in de nabije omgeving. Je vakantiewoning in Saint-Renan nodigt ook uit tot thuisblijven en gewoonweg genieten. Plof neer in de zetel in de woonkamer of geniet van eindeloze zomeravonden op het terras. Het prachtige uitzicht op de Bretoense natuur krijg je er gratis en voor niets bij. Tal van redenen dus om vandaag nog een vakantiehuis in Saint-Renan te huren.