Vakantiehuis in Paimpol, aantrekkelijke havenstad

Wat doen tijdens een verblijf in een vakantiehuis in Paimpol? In deze charmante stad contrasteren stenen monumenten en geplaveide straten prachtig met kleurrijke boten. We raden aan om je ontdekkingstocht te beginnen met een wandeling door de jachthaven. De haven bevindt zich in het hart van de stad. Je vindt er alles wat je nodig hebt, en nog veel meer! Het is een echte ontmoetingsplaats die je gemakkelijk ontdekt vanuit een vakantiehuis in Bretagne. Breng een bezoek aan een van de restaurants of cafés, of maak een wandeling op de pontons.

Ferieboliger i Paimpol

Populaire vakantiehuizen - Paimpol

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Paimpol

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Paimpol

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Paimpol

Loading...

Zien en doen in de buurt van je vakantiehuis in Paimpol

Huur een vakantieappartement in Frankrijk en bezoek de mooiste plaatsen en must-sees in en rond Paimpol. Om aan je ontdekkingstocht te beginnen, stellen we een rondrit door het gebied met een oldtimertrein voor. Stap aan boord van de Vapeur du Trieux en ontdek de bezienswaardigheden langs de vallei tussen Paimpol en Pontrieux. Vanuit dit originele vervoermiddel kan je onder meer het landhuis van Traou Nez en de brug van Frynaudour zien.

Na dit voorproefje van het Bretoense landschap bezoek je vanuit je vakantiewoning in Paimpol de prachtige en tijdloze abdij van Beauport. De muren van dit gebouw, al sinds 1862 een historisch monument, vertellen het verhaal van zijn geschiedenis. Je kan deze abdij uit de dertiende eeuw ook ontdekken tijdens verschillende evenementen doorheen het jaar (concerten, tentoonstellingen ...). Bovendien strekt het landgoed zich uit over drie tuinen en een boomgaard die alle weelderig beplant zijn en ideaal zijn voor gezins- of romantische wandelingen. Alleen al dit uitstapje zorgt ervoor dat je volop zal genieten van een verblijf in een van onze vakantiehuizen in Paimpol.Tot slot mag je Pointe de Guilben niet missen. Deze landtong is een ware lust voor het oog. Trek je wandelschoenen aan en verken het Douanepad GR34. Vanop deze plek kan je genieten van een absoluut fabelachtige horizon, bezaaid met zandvlaktes. Trek erheen met jong en oud en beleef allemaal samen een uitstap die je nog heel lang zal bijblijven. Een niet te missen uitstap vanuit je vakantieappartement in Bretagne.

De omgeving van je vakantiehuis in Paimpol

De stad Paimpol is een pareltje, maar de omgeving is dat ook! Aarzel niet om vanuit je vakantiehuis in Paimpol een tussenstop te maken aan het kasteel van La Roche-Jagu in Ploëzal. Dit fort ligt in een prachtige omgeving op een perfect onderhouden landgoed waar je volop van kan genieten. Natuur en erfgoed komen er samen en zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Ook een bezoek aan de hangbrug van Lézardrieux of een magische wandeling in het bos van Penhoat behoren tot de mogelijkheden. Als je een vakantiehuis in Frankrijk huurt, dan heb je de mogelijkheid om talloze schatten te ontdekken.

Huur je gedroomde vakantiehuis in Paimpol

NOVASOL helpt je graag bij het plannen van je volgende reis. Een vakantiehuis in Paimpol met zwembad of liever een vakantieappartement dicht bij de haven? Wij hebben voor jou de beste vakantiehuizen en accommodaties geselecteerd. Verblijf vlak aan zee of kies voor een van onze vakantiewoningen in Paimpol in het binnenland. De omgeving barst van de bezienswaardigheden en natuurlijke trekpleisters om je vakantiedagen mee te vullen. Geen zin in een uitstap? Blijf dan gewoon thuis en komt tot rust in het ontspannende decor van je vakantiehuis in Paimpol. Waar wacht je nog op?