Vakantiehuis in Cancale, oesterstadje aan de Smaragdkust

De mooie badplaats Cancale, gelegen ten westen van de Mont Saint-Michel, dankt haar naam en faam aan de oesters die er gekweekt en opgevist worden. Zo leverde het stadje al oesters aan het hof van Frans I van Frankrijk. Maar Cancale is veel meer dan overheerlijke zeespecialiteiten alleen. Je kan er ook heerlijk wandelen langs de kust en tussen de velden van het departement Ille-et-Vilaine. Vanuit je vakantiehuis in Cancale ontdek je bovendien gemakkelijk de andere mooie steden en dorpen aan de Smaragdkust. Huur een vakantiehuis in Bretagne en verken deze fascinerende uithoek van Frankrijk. 

Vakantiehuis in Cancale

Populaire vakantiehuizen - Cancale

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Cancale

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Cancale

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Cancale

Loading...

Wat doen in Cancale?

Een vakantiewoning in Cancale is perfect voor wandelliefhebbers. Vlakbij vind je verschillende magnifieke kustpaden, zoals het Douanepad. Dat brengt je van Port de la Houle naar Pointe du Grouin. Je krijgt een adembenemend uitzicht op de Mont-Dol, de Mont Saint-Michel en de lokale oesterkwekerijen. Ontdek dit mooie pad vanuit je vakantieappartement in Bretagne voor je terugkeert naar Port de la Houle in het stadscentrum. Daar geniet je van een bord oesters, uiteraard met een glas witte wijn erbij. Dankzij de frisse zeelucht en de rust van de Smaragdkust zal je als herboren terugkeren van je vakantie in Bretagne.

Vakantiehuis in Cancale

Ontdek de Smaragdkust vanuit je vakantiewoning

Vanuit onze vakantiehuizen in Cancale liggen ook talloze andere mooie kustplaatsen binnen handbereik. De Smaragdkust, tussen Cancale en Cap Fréhel, dankt haar naam aan de Franse historicus Eugène Herpin. Die was onder de indruk van de kleur van de zee in dit deel van de noordoostelijke Bretoense kust. Bezoek de legendarische piratenstad Saint-Malo en bewonder het Fort National, dat midden in zee is gebouwd. Zet je tocht vanuit je vakantieappartement in Frankrijk verder richting Saint-Suliac, een dorp dat als een van de mooiste van Frankrijk wordt beschouwd, en Dinan, een klein middeleeuws stadje waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. 

Voor mooie natuur en sublieme landschappen ga je naar Cap Fréhel aan het uiterste punt van de Smaragdkust. Breng zeker ook een dag door op de mythische Mont Saint-Michel, een must-see wanneer je een vakantiehuis in Frankrijk huurt. Tijdens een bezoek aan dit getijdeneiland reis je terug in de tijd. Dit legendarische bedevaartsoord is een van de bekendste uithangborden van Frankrijk in het buitenland, en dat wordt alleen nog maar versterkt door zijn status als UNESCO-werelderfgoed. De Mont Saint-Michel ligt op minder dan een uur rijden van onze vakantiewoningen in Cancale, dus mis deze trekpleister niet.

Vakantiehuis in Cancale

Het ideale vakantiehuis in Cancale huren

Bekijk ons aanbod en boek je favoriete vakantiehuis in Cancale. We bieden vakantiewoningen op het Bretoense platteland en villa's voor een gezinsvakantie. Speel met de filters op onze website en kies de vakantiewoning in Cancale die het best bij je past. Boek een huis met een tuin, of een accommodatie vlak bij zee om elke dag te genieten van de Smaragdkust. En vergeet niet dat in sommige van onze woningen huisdieren toegelaten zijn. Zo kan je ook je favoriete reisgezel meenemen op dit prachtige Bretoense avontuur. Vertrouw op NOVASOL voor je volgende reisavontuur en huur een vakantiehuis in Cancale.