Appartement in Berlijn

Berlijn is Duitslands meest geliefde reisdoel: wie kent het niet? “De Brandenburgertor”met de Qquadriga, de Triomfzuil of het Paleis Charlottenburg ? Op een oppervlakte zo groot als München, Stuttgart en Frankfurt am Main samen verenigt de wereldstad Berlijn een veelvoud aan uiteenlopende specifieke stadswijken, centra en gebieden. Berlijn is een wereldstad met een roerig verleden en een spannende toekomst.

Lei feriehus eller ferieleilighet i Berlin

Populaire vakantiehuizen - Berlijn

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Berlijn

Loading...

Bezichtig de wereldstad Berlijn op unieke wijze

Wanneer u de bruisende hoofdstad Berlijn op een bijzondere manier wilt bezichtigen, kunt u een rondrit maken met de zogeheten Berlijnse Panorama-Bahn. De grote glazen vensters bieden een groots panoramisch uitzicht. Terwijl u kunt genieten van alle highlights in deze wereldstad, kunt u zich met snacks en drankjes laten bedienen. Tijdens deze reis raakt u bekend met de interessante wetenswaardigheden in deze stad.

Panorama-bahn

De Panorama-Bahn vertrekt elke zaterdag-avond en iedere zondag bij de Ostbahnhof. De rondrit verloopt door zowel het oude als het nieuwe gedeelte van Berlijn. De rit gaat op de bekende S-Bahn-Ring om Berlijn heen of doorkruist direct de binnenstad. In ieder geval wordt de stad op een bijzondere en niet alledaagse manier aan u gepresenteerd.

Het Museumeiland

Het Berlijnse Museumeiland betreft het noordelijke punt van het eiland in de Spree, in het centrum van Berlijn. Het Museumeiland is historisch gezien niet meer weg te denken. Met de vele aanwezige musea is het Museumeiland een druk bezochte trekpleister en zeker één van de meest indrukwekkende museumcomplexen ter wereld. Sinds 1999 staat het Museumeiland op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Een bezoek aan enkele van de aanwezige musea is absoluut de moeite waard. Bezoek bijvoorbeeld het Altes Museum, het Pergamon Museum, de Alte Nationalgalerie en het Bode-museum.

Wereldtuinen

De Wereldtuinen in het recreatiepark Marzahn hebben zich de laatste jaren tot een groene oase in het oosten van Berlijn ontwikkeld. De Wereldtuinen bestaan uit meerdere Aziatische tuinen. Meer dan de helft van het gebied Treptow-Köpenick bestaat uit bos en water. De vele kanalen, eilanden, parken, lanen, weideheuvels en natuurgebieden maken dit gebied tot een aantrekkelijk vakantiedoel midden in Berlijn. Vanaf het uitgangspunt S-station Grünewald voltrekt zich het Grünewald met zijn talrijke meren tot aan de stadsrand toe. Het bosgebied dicht tegen de stad wordt door veel Berlijners gebruikt als ontspannings- en recreatiegebied.