Vakantiehuis aan de Tannisbaai

De Tannisbaai ligt in het noorden van Denemarken aan de Skagerrak. Hier liggen ontelbare vermakelijke activiteiten op je te wachten waardoor je goedgevulde vakantiedagen tegemoet gaat. Relax op maagdelijke zandstranden, maak eindeloze wandelingen door de duinen en bezoek het populaire stadje Skagen. Bovendien is je vakantiehuis aan de Tannisbaai een uitstekend startpunt om de rest van de hoogtepunten van Noord-Denemarken mee te pikken. Lees verder en reis met ons mee naar de Tannisbaai!

Strand aan de Tannisbaai

Populaire vakantiehuizen - Tannisbaai

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Tannisbaai

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Tannisbaai

Loading...

De ongerepte Noord-Deense natuur

In een vakantiehuis aan de Tannisbaai verblijf je middenin de prachtige natuur van Noord-Denemarken en word je omgeven door de zee, uitgestrekte zandstranden en duinlandschappen, waar het geweldig fietsen en wandelen is. Ook op het water zijn er talloze avonturen te beleven. Denk maar aan activiteiten als wind- en kitesurfen. Een van de natuurlijke hoogtepunten van de streek is Råbjerg Mile, een enorme wandelende duin die alles op zijn weg opslokt, zoals de Sct. Laurentii Kirke waarvan nu nog enkel de toren zichtbaar is. Vanop de top van de duin heb je een fabuleus uitzicht. Ook de Rubjerg Knude Fyr wordt overvleugeld door de sterke natuur en dreigt in zee te verdwijnen. Deze vuurtoren is prachtig gelegen aan de Lønstrup Klint, op zo’n zestig meter boven de zeespiegel. In Grenen, het noordelijkste punt van Denemarken, zie je dan weer hoe de Skagerrak en de Kattegat met veel geweld op elkaar botsen. Niet te missen!

Duinlandschap in Noord-Denemarken

Bezoek of verblijf in Skagen

Een van de leukste vakantieplekken om te verblijven in een vakantiehuis in Denemarken is Skagen, het stadje met de meeste zonne-uren in Denemarken. Skagen is een populaire strandbestemming, maar heeft veel meer te bieden dan enkel stranden. Slenter langs de charmante gele huizen, ga op zoek naar een leuk souvenir of proef van een traditioneel gerecht met verse vis. Skagen was in het verleden een inspiratiebron voor veel kunstenaars - de zogenaamde Skagenschilders - die er buiten konden schilderen dankzij het uitstekende licht. Hun fascinerende werken hangen in het Skagens Museum. Om zeldzame vogelsoorten te spotten zet je dan weer het best koers richting de vuurtoren van Skagen (Deens: Skagen Fyr). Wil je een bruisende Deense stad bezoeken? Geen probleem, want Aalborg, de grootste stad van Noord-Denemarken, ligt maar net om de hoek!

vakantiehuis aan de Tannisbaai

Gezinsvakantie in Noord-Denemarken

De Tannisbaai is een kindvriendelijke bestemming waar je kinderen zich helemaal kunnen uitleven. De lange zandstranden nodigen uit tot het bouwen van zandkastelen of ravotten langs de waterkant. Er zijn ook heel wat leuke uitstappen mogelijk vanuit je vakantiehuis aan de Tannisbaai. In het Nordsøen Oceanarium (Hirtshals), het grootste aquarium van Noord-Europa, kunnen je kinderen zich vergapen aan unieke zeedieren, terwijl ze in het Ørnereservat majestueuze arenden aan het werk zien. Of wat denk je van een uitstapje naar het pretpark Fårup Sommerland of Aalborg Zoo? In een vakantiewoning aan de Tannisbaai zit je duidelijk meer dan goed voor een gezinsvakantie!

Vakantiehuis aan de Tannisbaai huren

In een vakantiehuis aan de Tannisbaai zal jong en oud een fantastische vakantie beleven. NOVASOL staat voor vakantiehuizen van de bovenste plank die je voordelig, snel en veilig kan boeken. Onze accommodaties hebben een eigentijds interieur en bieden je comfort en privacy. Ze liggen in de lokale natuur, waar je onvergetelijke momenten te wachten staan. De langgerekte zandstranden of de hoge duinen rond je vakantiewoning zijn perfect voor een deugddoende strandvakantie. Mag het wat avontuurlijker? Ga dan wind- of kitesurfen aan een van de uitstekende spots in de buurt. Ben je een romantische ziel en een dierenvriend? Geniet dan samen met je partner en je hond van een prachtige zonsondergang aan zee. Schud na een heerlijke dag het zand van je voeten, geniet in je gezellige vakantiehuis aan de Tannisbaai van een heerlijke maaltijd en laad je batterijen op voor de volgende leuke dag die je te wachten staat. Wil jij ook op reis naar Noord-Denemarken? Bekijk dan welke vakantiehuizen aan de Tannisbaai nog beschikbaar zijn en kom helemaal in de vakantiestemming!