Vakantiehuis op Langeland

Het groene eiland Langeland is de perfecte Deense bestemming om er even helemaal tussenuit te gaan. Je maakt er kennis met het rustige Deense platteland, pittoreske dorpjes en prachtige herenhuizen. De lokale natuur zal liefhebbers bekoren en ook strandgangers zullen een geweldige vakantie beleven. Maak talloze leuke uitstapjes vanuit je vakantiehuis op Langeland en verken deze parel van Denemarken. Lees hieronder verder voor meer inspiratie!

Natuur op Langeland

Populaire vakantiehuizen - Langeland-Tåsinge

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Langeland-Tåsinge

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Langeland-Tåsinge

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Langeland-Tåsinge

Loading...

Ontdek de lokale natuurpracht

Langeland valt op met zijn ongerepte gevarieerde natuurpracht, geweldige stranden en het ruime aanbod aan activiteiten. Het eiland is dan ook een uitstekende bestemming voor reizigers die graag tijd in de natuur doorbrengen of actief zijn vanuit een vakantiehuis in Denemarken. Geniet van wandeltochten door bossen, glooiende graanvelden of langs kliffen aan de kust en observeer de dieren van het eiland. Je kinderen zullen met open mond kijken naar de wilde paarden of de zwermen vogels die er hun toevlucht zoeken. De lokale wateren krioelen bovendien van de vissen en staan bekend als een van de visrijkste gebieden van Denemarken.

vakantiehuis op Langeland

Stranden en meer

De kustlijn van Langeland is 140 kilometer lang en herbergt talloze comfortabele zandstranden met fijn zand en ondiep water. Hét geslaagde recept voor een plezierige strandvakantie met het hele gezin vol zon en zee! Leg je strandhanddoek neer en kom helemaal tot rust. Begint het te kriebelen als je te lang stilzit op het strand? Geen probleem, want het aanbod wordt uitgebreid met activiteiten als fietsen, duiken, paardrijden, bowlen, golfen, zeilen, kajakken en kite- en windsurfen. Ook een boottocht naar het kleine eilandje Strynø behoort tot de mogelijkheden. Wij hebben alvast geen extra redenen nodig om op zoek te gaan naar een vakantiehuis op Langeland.

Bezienswaardigheden van Langeland

Een vakantiehuis op Langeland laat je toe om de verschillende interessante bezienswaardigheden van het eiland te ontdekken. Bezoek Rudkøbing en snuif de sfeer op in de smalle straatjes vol pittoreske gekleurde huisjes of ervaar de vissersziel in de haven. Langeland telt daarnaast heel wat mooie en unieke gebouwen, zoals kastelen, herenhuizen en authentieke windmolens. Hoogtepunten zijn het roodgekleurde kasteel van Tranekær en Skovsgaard Gods, een kasteel dat nu dienst doet als bioboerderij en waar regelmatig tentoonstellingen plaatsvinden. Een stukje geschiedenis ervaar je in het Archeologisch Museum (Rudkøbing) en het Koldkrigsmuseum Langelandsfort (Koude Oorlogsmuseum) waar je kinderen aan boord kunnen gaan van een heuse onderzeeër.

Langeland Festival

Langeland staat bekend om kunst, cultuur en muziek en is het hele jaar lang het decor van talloze evenementen. Het bekendste en het grootste is ongetwijfeld Langeland Festival, dat wel op een groot tuinfeest lijkt waarbij het allemaal draait om gezinspret en muziek. Laat je kinderen los op de gigantische speeltuin en geniet samen van muziek in een adembenemende setting op de drempel van je vakantiehuis op Langeland.

Huur een vakantiehuis op Langeland

Een unieke vakantie op Langeland begint bij NOVASOL! Kies uit een gevarieerd aanbod aan vakantiehuizen op Langeland en boek je favoriet! Onze vakantiewoningen bieden je privacy, comfort en de flexibiliteit om te doen wat je wilt wanneer je het wilt. Je bepaalt zelf welke faciliteiten je ter beschikking hebt. Zo kan je huizen boeken met een haard of een sauna, voorzieningen die je vakantie in de winter dat tikkeltje extra geven. In de zomer is het dan weer met het hele gezin genieten geblazen op het privéterras van je accommodatie. Bovendien kies je ook de ligging helemaal zelf: aan de kust of wat meer verscholen in het binnenland. De lokale stranden liggen hoe dan ook vaak vlak voor je voordeur. Met een vakantiehuis op Langeland geniet je overdag van leuke uitstapjes en gezinsactiviteiten, terwijl je 's avonds volledig tot rust komt en geniet van het gezellige samenzijn. Waar wacht je nog op? Bekijk welke vakantiehuizen op Langeland nog beschikbaar zijn en zet de eerste stap richting het mooie Denemarken!