Vakantiehuis Cyprus - de beste keuze

Vakantie in een vakantiehuis op Cyprus, een mooi en divers eiland in de Middellandse Zee. Het op twee na grootse eiland in de Middelandse Zee is Cyprus. Er zijn talrijke mogelijkheden om hier een fantastische vakantie te beleven. Vanuit je vakantiehuis of appartement op Cyprus ervaar je dit eiland op je eigen manier. Wij hebben prachtige en gloednieuwe vakantiehuizen op Cyprus in ons aanbod.

vakantiehuis Cyprus

Populaire vakantiehuizen - Cyprus

Loading...

Waarom een vakantiehuis in Cyprus huren?

  • Kristalhelder zeewater

  • Zon, zee, strand, cultuur & historie

  • Mediterraans klimaat met zachte winters en warme droge zomers

  • De historische hoofdstad Nicosia

  • Het Pentadaktylosgebergte

  • Luxe accommodaties met privézwembad

Beleef de natuur op Cyprus

Het landschap van het eiland is adembenemend. Je kunt hier prachtige wandeltochten maken door de twee bergketens die het eiland doorkruisen. Het Pentadaktylosgebergte in Famagusta is zeker een bezoekje waard of verken het vulkanische en groene Troodosgebergte dat in het binnenland ligt. De hoogste berg van Cyprus is de Olympus. De vlakte Mesaoria, tussen de twee bergmassieven, is een vruchtbare vlakte. De kust van Cyprus is zo uniek door zijn lange zand- en kiezelstranden en de rotskust met talrijke baaien. Genieten dus vanuit je appartement op Cyprus!

Culturele hoogtepunten in Nicosia

De hoofdstad van Cyprus is Nicosia en deze stad ligt in het midden van het eiland. De vele oude gebouwen en de cultuur maken de stad zo fascinerend. Een bezoekje aan deze stad is echt een must wanneer je op vakantie bent in een vakantiehuis op Cyprus, of kijk naar een mooi appartement in Nicosia. De historische binnenstad beschikt over traditionele winkels en restaurants en is daarom zeker de moeite waard. Om de binnenstad heen staat de Venetiaanse vestingmuur en deze is bijna 5 km lang. Hier bevinden zich ook de moskee van Selimiye, het plein van Atatürk met de Venetiaanse kolom en de kathedraal van Agios Ioannis.

Vakantiehuis Cyprus - beste voor vakanties

Je zult jezelf zeker thuis voelen in jouw vakantiehuis op Cyprus. Je kunt hier genieten van de bijzondere vakantiewoningen en ontspannen in een fijne sfeer met familie of vrienden. Wacht niet langer en boek je vakantiehuis op Cyprus!