Vakantiehuis in West-Vlaanderen

Vanuit jouw vakantiehuis in West-Vlaanderen is de zee gemakkelijk bereikbaar. De volledige kustlijn van België ligt in deze provincie. De provincie West-Vlaanderen beschikt tevens over prachtige natuurgebieden, zoals Het Zwin vlakbij de Nederlandse grens. In het zuiden van West-Vlaanderen is het karakteristieke Heuvelland gelegen. Deze streek kenmerkt zich door de glooiende bosgebieden, uitgestrekte landbouwgronden en unieke natuurreservaten. Een ideale strandvakantie begin je in West-Vlaanderen.

vakantiehuis in west-vlaanderen

Populaire vakantiehuizen - West-Vlaanderen

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - West-Vlaanderen

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - West-Vlaanderen

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - West-Vlaanderen

Loading...

Bezoek historisch Brugge

De hoofdstad van West-Vlaanderen is Brugge. Het historische centrum van Brugge is een wereldberoemde toeristische trekpleister en is opgenomen op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Wandel over de Grote Markt en bezichtig het Belfort. Op de bekende Burg vind je het stadhuis, de Sint-Donaasproosdij en het voormalige landhuis van het Brugse Vrije. Slenter over de Dijver, waar je typische huizen met trapgevels kunt bewonderen, met op de achtergrond de toren van de prachtige Onze-Lieve-Vrouwekerk. Tevens beschikt Brugge over enkele schitterende stadspoorten en musea, waaronder het Gruuthusemuseum en het Groeningemuseum. Tijdens je vakantie in België moet je deze stad echt een bezoek brengen!

Attractieparken voor de kinderen

Vanuit jouw vakantiehuis in West-Vlaanderen in België bereik je gemakkelijk enkele leuke attractieparken voor een dagje uit. Breng een bezoek aan Plopsaland De Panne. Dit bekende attractiepark beschikt over snelle achtbanen en spetterende waterattracties. In Blankenberge is Sea Life gelegen, waar je zeeleeuwen, haaien, vele vissoorten en andere dieren kunt bewonderen. In Ieper vind je Bellewaerde. Dit park is uniek vanwege de combinatie van een dierentuin en een attractiepark.

Bezienswaardigheden in de buurt van West-Vlaanderen

Vanuit je vakantiehuis in West-Vlaanderen kun je de uitnodigende Belgische kust bereiken. De bekendste badplaats in België is ongetwijfeld Oostende. Ondanks het lage inwonertal is Oostende een bruisende stad vol entertainment. In Oostende kun je uitstekend uitgaan en winkelen, bijvoorbeeld in de bekende Kapellestraat. Enkele culturele attracties die zeker de moeite waard zijn om te bezichtigen zijn Museumschip Amandine en Fort Napoleon. Andere interessante badplaatsen die je tijdens je vakantie in West-Vlaanderen kunt verkennen zijn De Haan, Koksijde en De Panne.