Vakantiehuis in Poperinge

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Vakantiehuis in Poperinge

Huur een vakantiehuis in Poperinge en ga met je partner, gezin of vrienden op avontuur in de Westhoek! Poperinge is een stad waar het goede leven primeert en dat het hele jaar door. Uit de talrijke lokale hopvelden worden heerlijke streekbieren geboren die je in volkse cafés kan proeven. Voeg daar interessante bezienswaardigheden, een fraaie natuurlijke omgeving en allerhande gezinsactiviteiten aan toe en je voelt gewoon dat een vakantiehuis in Poperinge huren een uitstekend idee is!

Populaire vakantiehuizen - Poperinge

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Poperinge

Loading...

Wat valt er te zien in Poperinge?

Vanuit je vakantiehuis in Poperinge liggen de interessante bezienswaardigheden maar voor het oprapen. Het neogotische stadhuis en de drie gotische kerken in het centrum zijn ware architecturale pareltjes. De omgeving van je vakantiewoning is bovendien sterk gelinkt met de Belgische oorlogsgeschiedenis. Het Talbot House en de vele militaire oorlogsbegraafplaatsen in de buurt, zoals het Lijssenthoek Military Cemetery, vertellen een stuk van het verhaal van de Eerste Wereldoorlog.

Voor echte bierliefhebbers is Poperinge een must-visit ! Tijdens een uitstap naar het Hopmuseum dompel je je volledig onder in de Belgische hop- en biercultuur. In een van de vele lokale brouwerijen koop je enkele flesjes van je favoriete streekbier, zodat je ook in je comfortabele vakantiehuis in Vlaanderen de heerlijke smaken van eigen bodem kan ervaren. En hou zeker de evenementenkalender van Poperinge in de gaten, want de Bier- en Hoppefeesten en het Poperinge Bierfestival wil niemand missen, toch?

Activiteiten en uitstappen vanuit je vakantiewoning in Poperinge

Tijdens je verblijf in een vakantiehuis in Poperinge zal je je op geen enkel moment vervelen! Fietsen en wandelen in en rond Poperinge is een ontspannende ervaring waarvan je meteen in de vakantiestemming komt. Een fietstochtje in de streek voert je onder meer langs hopvelden, de glooiende heuvels van het West-Vlaamse Heuvelland of de vlakke IJzervallei. Tussendoor las je in een van de vele authentieke dorpen in de regio een welgekomen pauze in. Het wandelnetwerk Hoppeland voert je dan weer naar de mooiste plekjes in Poperinge en het nabijgelegen Frans-Vlaanderen.

Ook voor gezinnen met kinderen liggen er verschillende leuke uitstappen in het verschiet in en rond Poperinge! Kies voor een gezinsuitje naar een boerderij, het indoor speelpark Hopsiepops of De Kinderbrouwerij en aanschouw hoe je kinderen volop stralen van plezier. En ook Plopsaland De Panne en Bellewaerde zijn vlot te bereiken vanuit onze uitstekend gelegen vakantiehuizen in België.

Nog een gaatje in je vakantieplanning? Ontdek dan Ieper of Veurne, waai uit op het eindeloze strand van De Panne of kom net over de grens te weten wat ze in Frans-Vlaanderen verstaan onder joie de vivre.

Het perfecte vakantiehuis in Poperinge huren

In ons gevarieerde aanbod aan vakantiehuizen in Poperinge vind je ongetwijfeld de perfecte accommodatie voor een ontspannend weekje of weekendje weg in eigen land! Onze vakantiewoningen in en rond Poperinge liggen in een rustige landelijke omgeving en bieden je het nodige comfort en wat welverdiende privacy. Op zomerse dagen geniet je ongestoord van de rust en stilte in de tuin van je vakantiehuis in Poperinge, terwijl je op grijze dagen relaxt en een spelletje speelt in de knusse woonkamer. En dan hebben we het nog niet over de schilderachtige natuur rondom je vakantiewoning. Lange wandel- en fietstochten voeren je langs de mooiste plekjes van de Westhoek en Frans-Vlaanderen. Wil je er dringend even tussenuit in ons charmante Belgenland? Dan is een verblijf in een vakantiehuis in Poperinge zeker iets voor jou!