Vakantiehuis in Lanaken

Feriehuse i Lanaken

Vakantiehuis in Lanaken

Lanaken staat bekend om zijn oude stenen huisjes, het enorme kasteel en de lieve terrasjes van het dorp. Het gezellige Lanaken ligt in Belgisch Limburg, slechts 10 minuten van Maastricht in Nederland. Tijdens je vakantie in Vlaanderen kun je een bezoek aan Lanaken dus goed combineren met een dagje Maastricht. Hasselt, Genk en Luik liggen iets verder weg, maar zijn alsnog de moeite waard! Jouw vakantiehuis in Lanaken ligt vrij centraal, waardoor niks je tegenhoudt om heel Limburg te verkennen!

Populaire vakantiehuizen - Lanaken

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Lanaken

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Lanaken

Loading...

Van natuurliefhebbers tot streekbiertje: voor ieder wat wils!

Met een vakantiehuis in Lanaken ligt heel Limburg aan je voeten. Begin je vakantie met een heerlijk streekbiertje. Ga een dag erop uit en bezoek de waterburcht van Pietersheim of ga terug in de tijd met de Neanderthal Site. Hou je van uitzicht, dan is het uitkijkpunt Kesseltse Kip ideaal. 

Lanaken is een van de 5 “Poorten tot het Nationaal Park Hoge Kempen". De Hoge Kempen is een uniek natuurgebied van meer dan 5.000 ha. Geniet je extra van bomen en frisse lucht, dan is een bezoek aan Nationaal Park Hoge Kempen een aanrader! Maak een wandeling door het natuurgebied.

In kasteelpark Pietersheim met de Waterburcht, kun je terecht voor informatie en wandel- en fietskaarten. In dit gebied kun je wandelen (200 km bewegwijzerde wandelpaden), fietsen en als je geluk hebt, kom je een ree tegen bij je vakantiehuis in Lanaken. Tickets voor een kajaktocht of een boottocht op de Maas zijn verkrijgbaar in de plaatselijke VVV. Hier kun je ook fietsen huren. In Lanaken is (afgezien van de lokale winkels) ook een wekelijkse markt die je kunt bezoeken vanaf je vakantiewoning. Als je toevallig in de lente in Lanaken verblijft, zijn de fruitbomen van Haspengouw ook niet te missen. Witte en roze bloesems vullen het landschap.

Met jonge kinderen op vakantie in Limburg? Een dagje Plopsa Indoor in Hasselt is dan zeker de moeite waard. Maak op een andere dag een tochtje met de huifkar en de kinderen zijn ook weer helemaal gelukkig.

Een vakantiehuis in Lanaken

Een ontspannende vakantie in een groene omgeving: dat is een vakantie in Lanaken! Ontdek de natuur rondom je vakantiewoning in Lanaken. Voor een snufje cultuur zit je op deze vakantiebestemming helemaal goed. Je haalt je hart op in het mooiste dorp van Vlaanderen Oud-Rekem of Nederlandse stad Maastricht. Het maakt je vakantie in Belgisch Limburg al snel tot een succes!