Vakantiehuis in Koksijde

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Vakantiehuis in Koksijde

Huur een vakantiehuis in Koksijde en vertoef enkele dagen of een weekend aan onze mooie kust! Koksijde, dat is het hele jaar door relaxen op het strand, oneindig veel wandelplezier in talloze natuurgebieden, én een stevige portie archeologie en kunst in boeiende musea. Deelgemeente Oostduinkerke draagt nog een echte vissersziel in zich en is de enige plek ter wereld waar garnalen nog te paard worden binnengehaald! Dit en nog veel meer staat je te wachten wanneer je voor een verblijf in een vakantiehuis in Koksijde kiest.

Populaire vakantiehuizen - Koksijde

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Koksijde

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Koksijde

Loading...

Koksijde: onthaasten op het strand of sportief eropuit trekken

Vanuit je vakantiehuis in Koksijde sta je in een mum van tijd op de uitgestrekte zandstranden van de kust. 's Zomers zoek je een geschikt plekje om je strandlaken uit te gooien en neer te ploffen op het zachte zand. Terwijl je kinderen op schelpenjacht gaan, neem je er een goed boek bij en laat je je gewillig overmeesteren door dat zalige vakantiegevoel.

Voel je het kriebelen om actief te zijn? In dat geval heb je met Koksijde een voortreffelijke bestemming gekozen. Onder begeleiding van instructeurs van de lokale watersportcentra zet je samen met je kinderen je eerste stapjes in avontuurlijke watersporten, zoals golf-, kite- of windsurfen.

Fervente wandelaars leven zich uit in de fraaie natuurgebieden van Koksijde. Een natuurplekje dat er letterlijk met kop en schouders bovenuit steekt, is de Hoge Blekker, de hoogste duin van heel onze kustlijn (33 meter boven zeeniveau)! Liever fietsen? Verken dan het omvangrijke routenetwerk voor fietsers rondom je aan de kust gelegen vakantiehuis in Vlaanderen. Een aanrader zijn de 28 afwisselende kilometers van de mountainbikeroute Paul Herygers. En last but not least kunnen ook golfers hun ei kwijt in de lokale golfclub Koksijde Golf Ter Hille.

Cultuur en plezier voor jong en oud

Als de weergoden je minder gunstig gezind zijn, kan je je blik richten op het aantrekkelijke museumaanbod rondom je vakantiehuis in Koksijde. In het Paul Delvauxmuseum geef je je ogen de kost met een grote kunstverzameling van deze surrealistische schilder van eigen bodem. Of wat denk je van een bezoek aan het natuurhistorische museum MuseOs, waar je onder meer de schedel van een potvis kan gadeslaan?

Ook gezinnen met kinderen zullen een fantastische tijd beleven in een van onze vakantiehuizen in België aan de kust. Een ritje met de go cart op de dijk wissel je af met leuke gezinsuitstappen naar het Nationaal Visserijmuseum NAVIGO, het Huisje Nys-Vermoote/Jommekeshuis of het zwemparadijs Aquafun Oostduinkerke. En dan vergeten we zelfs nog Plopsaland De Panne te vermelden!

Het perfecte vakantiehuis in Koksijde huren

Een praktisch ingericht appartement in Koksijde voor een romantisch weekendje weg of liever een vrijstaande woning voor het hele gezin? In onze gevarieerde selectie vakantiehuizen in Koksijde vind je voor elk wat wils! Onze vakantiewoningen zijn met veel oog voor detail en gezelligheid ingericht en beschikken over hoogwaardige voorzieningen. Qua ligging kan je het niet beter treffen! Je vakantiehuis in Koksijde ligt immers op korte afstand van de uitgestrekte zandstranden en de duinen van de Belgische kust. Bovendien liggen andere attractieve badplaatsen, zoals De Panne, Nieuwpoort en Oostende, om de hoek. Bezoek een van de interessante musea in Koksijde of wandel en fiets dat het een lieve lust is. Als je een vakantiehuis in Koksijde huurt, staat er je een afwisselende vakantie vol hoogtepunten te wachten!