Vakantiehuizen in Vlaanderen

De regio Vlaanderen staat bekend om haar Bourgondische sfeer en de indrukwekkende geschiedenis. Het heeft een overweldigende groene natuur van steeds weer verbazende landschappen, ongeëvenaarde kunst en cultuur in charmante en bruisende steden, veilig verscholen idyllische dorpjes en een goed uitgebouwd netwerk van recreatiemogelijkheden. Vlaanderen bestaat uit de provincies Antwerpen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Limburg en Vlaams-Brabant. De grote steden Brussel, Gent, Brugge en Antwerpen bieden je een scala aan imposante kerken en diverse culturele bezienswaardigheden. Vind jouw favoriete vakantiehuis in Vlaanderen, boek en pak jouw koffers voor een onvergetelijke vakantie in België met NOVASOL Vakantiehuizen.

Ferienwohnung Flandern - Belgien

Populaire vakantiehuizen - Vlaanderen

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Vlaanderen

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Vlaanderen

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Vlaanderen

Loading...

De kust

De Vlaamse Kust loopt van Knokke tot De Panne. Je kunt langs de kust genieten van al het moois wat het gebied, dat grenst aan de zee, te bieden heeft. Laat je aan de Vlaamse Kust verwennen in een van de vele restaurants. De restaurants maken de gerechten van dagverse ingrediënten en zijn van de beste kwaliteit. De kust leent zich voor het maken van lange fietstochten of lange wandeltochten. De fiets en wandelroutes voeren je door de vele bijzondere natuurgebieden. Als je het wandelen even beu bent, brengt de kusttram je zorgeloos naar de volgende plaats van bestemming. Bezoek vanuit je vakantiehuis in Vlaanderen in België de mooiste plekken, en geniet van een heerlijk ontspannen vakantie.

Er liggen zo’n 13 kustplaatsen aan de Vlaamse kust zoals Oostende en Nieuwpoort. Voor de waterliefhebber zijn de mogelijkheden legio. De kustplaatsen beschikken allemaal over gezellige havens en boulevards. De zandstranden zijn over de gehele kuststrook verspreid. In de zomer kan het behoorlijk druk en toeristisch zijn. Ook in het voorjaar en het najaar is een bezoek aan dit gebied zeker de moeite waard.