Vakantiehuis in Oost-Vlaanderen

In Oost-Vlaanderen kun je vanuit je Belgische vakantiehuis mooie steden en natuurgebieden bezoeken, welke desondanks de strategische ligging toeristisch gezien nog niet heel bekend zijn. Maak bijvoorbeeld een wandeling door de Meetjeslandse Kreken in het noorden van Oost-Vlaanderen. Dit is een prachtig gebied met waterplassen, die samen een ongerept polderlandschap vormen. De authentieke stad Dendermonde is tevens een bezoek waard. De Belforttoren op het gezellige marktplein staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populaire vakantiehuizen - Oost-Vlaanderen

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Oost-Vlaanderen

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Oost-Vlaanderen

Loading...

Pracht en praal in Gent

De hoofdstad van Oost-Vlaanderen is Gent. Deze uitnodigende stad vol prachtige monumenten en gezellige terrasjes is vanuit je vakantiehuis in Oost-Vlaanderen gemakkelijk bereikbaar. Bewonder de indrukwekkende Sint-Baafskathedraal met maar liefst 22 altaren of geniet van een onvergetelijke boottocht door de stadskern en overzie de Gras- en Korenlei vanuit de Gentse binnenwateren. De stad biedt tevens veel ambachtswinkels en uitstekende restaurants. Beleef de vakantie van uw dromen met een vakantiehuis in Oost-Vlaanderen.

Ideaal voor gezinsvakanties: attractieparken

Vanuit je vakantiehuis in Oost-Vlaanderen bereik je gemakkelijk enkele leuke parken voor een dagje uit. Breng in Adegem een bezoek aan het oorlogsmuseum en de prachtig aangelegde tuinen. In Sint-Niklaas is recreatiepark De Ster gelegen. Geniet op het strand aan de recreatieplas van het mooie weer, terwijl je kinderen zich vermaken in de speeltuin. Wanneer het weer even niet meewerkt, kunnen jonge kinderen terecht in de binnenspeeltuin Pretland. Deze binnenspeeltuin is in Gent gelegen.

Omliggende populaire gebieden

Wanneer je in een vakantiehuis in Oost-Vlaanderen verblijft, dien je beslist de sfeervolle stad Oudenaarde te bezoeken. Bewonder het plaatselijke stadhuis, die ook op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. In Ename, een deelgemeente van Oudenaarde, bevindt zich het Provinciaal Archeologisch Museum. In dit verrassende museum kun je onder meer de ruïne van de Sint-Salvatorabdij bezichtigen. Bezoek ook de stad Sint-Niklaas. In deze uitnodigende stad is het grootste marktplein van België gelegen.