Vakantiehuizen in Namen

De provincie Namen is in het zuiden van België gelegen en grenst aan Frankrijk. Namen wordt ook wel “Le Pays des Vallées” genoemd, vanwege het grote aantal prachtige valleien. De provincie staat bekend om de prachtige kasteeltuinen, citadellen, grotten en abdijen. Tevens zijn in deze provincie enkele brouwerijen te bezoeken; iets wat niet mag ontbreken tijdens je vakantie in België!

Odmor i smještaj u Namuru, Belgija

Populaire vakantiehuizen - Namen

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Namen

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Namen

Loading...

Hoofdstad

De hoofdstad van Namen bezit dezelfde naam als de provincie zelf. In de oude stad aan de Samber heerst een bijzondere sfeer. Hier kun je vele monumenten bezoeken. De bekendste monumenten zijn het Waals Parlement en de citadel, gelegen op een heuvel. De citadel is één van de grootste burchten van Europa. In het centrum staat de grote Sint-Aubankathedraal. Bezichtig ook de Bourse de Commerce op de Place d'Armes.

Attracties

De provincie Namen bezit enkele topattracties, die vanuit je vakantiehuis in België gemakkelijk bereikbaar zijn. In de plaats Orchimont, in het dal van de Semois, is een heuse bizonranch gelegen. De ranch beschikt over een indianendorp en een saloon, waar je bizonvlees kunt proeven. Bij de citadel van Namen is attractiepark Reine Fabiola gelegen. Hier vindt je een grote speeltuin, een klimcircuit en een minigolfbaan.

Regio

Namen is een perfecte bestemming als het gaat om vakanties in de natuur. Breng een bezoek aan de beroemde grotten van Han vanuit je vakantiehuis in Namen. Minder bekend maar zeker een bezoek waard zijn de grotten van Neptunus in Couvin. Hier kun je een boottocht maken op de ondergrondse rivier en wordt je verrast met een fenomenaal klank- en lichtspel. Breng ook een bezoek aan het kasteel van Freÿr en maak een wandeling door de kasteeltuin.