Vakantiehuis in Durbuy

Durbuy, gelegen in het dal van de Ourthe en de Aisne, is bekend als het kleinste stadje ter wereld. Het hele jaar door kun je hier festivals bezoeken. Als je rust en ruimte, ontspanning en gezelligheid zoekt, is dit voor je de juiste omgeving voor een vakantiewoning in Luxemburg.

Vakantiehuis in Durbuy

Populaire vakantiehuizen - Durbuy

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Durbuy

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Durbuy

Loading...

Natuurliefhebbers en sportievelingen

Als rustzoeker en sportieve vakantieganger kom je hier zeker aan je trekken met een vakantiehuis in Durbuy. Je hebt in dit prachtige natuurgebied de mogelijkheid tot vele sportieve activiteiten, zoals zwemmen, golfen, speleologie, rafting, mountainbiking, kajakken, boogschieten, bergbeklimmen en abseilen. Tussen de plaatsen Hamoir en Bomal bevinden zich rotsen, waar veel alpinisten oefenen. In de omgeving zijn er dolmens (een soort hunebedden) en menhirs (bij Wéris) te bewonderen. Ook zijn er veel ruïnes en musea.

Omgeving van je vakantiehuis in Durbuy

Op zondagochtend is de (rommel)markt in Bomal een bezoek zeker waard. Op culinair gebied heeft Durbuy je, door de vele restaurants, veel te bieden.De bakker en de slager vind je in Durbuy; de supermarkt in Barvaux 4 km.