Vakantiehuizen Belgie - voor een geweldige vakantie

België is een bijzondere bestemming waarin je heerlijk kunt gaan genieten van de bourgondische levenstijl, met Belgische bieren, Vlaamse frites en de wereldberoemde Belgische chocolade. Ons aanbod in België varieert van comfortabele appartementen aan de Belgische Kust tot prachtige vakantiehuizen in de Ardennen, die je nu met de Beste Prijs Garantie eenvoudig kunt huren, zónder boekingskosten. Laat je inspireren en vind direct jouw favoriete vakantiehuis in België.

Vakantiehuizen Belgie

Populaire vakantiehuizen - België

Loading...

Waarom een aanbieding "vakantiehuizen België" huren?

  1. Vele historische steden als Gent, Brugge en Brussel

  2. Wereldberoemde Belgische lekkernijen

  3. Prachtige ongerepte natuur in Wallonië

  4. Huisdieren zijn ook welkom in het vakantiehuis

  5. Grote groepsaccommodaties in de Ardennen

  6. Vakantie dicht bij huis

Veel natuur in een klein landje

Geniet van de prachtige natuurlijke omgeving vanuit een vakantiehuis in België. Op het gebied van natuur heeft ons kleine, veelzijdige land veel te bieden, van het uitgebreide strand met haar mooi aangelegde boulevards tot aan het romantische heuvellandschap in de Ardennen. Bijna een kwart van volledig België is bedekt met bos, hoofdzakelijk in Wallonië. In Vlaanderen bevinden zich buiten de steden en industriegebieden vooral landbouwzones met daarnaast diverse bosgebieden, welke vooral te vinden zijn in de Kempen, welke ten oosten van de stad Antwerpen en Noord-Limburg ligt.

Een vakantiehuis in de Ardennen is omgeven door een uitgestrekt natuurgebied, omdat de bevolkingsdichtheid er lager ligt dan in Vlaanderen. Een derde van de oppervlakte van Wallonië is bebost en dat oppervlak wordt ook alsmaar groter. Heerlijke omgeving om te genieten van een fiets- of wandelvakantie met het hele gezin. Afstanden zijn gemakkelijk te overbruggen, dus een combinatie van strand, cultuur en natuur is in België eenvoudig te realiseren. Zeker wanneer je kiest voor het huren van een vakantiehuis, waarmee je jezelf alle vrijheid geeft België op jouw eigen tempo en wijze te ontdekken. Een vakantie in eigen land zal je zo nel niet vergeten!

Populaire vakantiebestemmingen in België

België kent vele mooie vakantieplekken. Overal kun je genieten van de Bourgondische levensstijl, de natuur en de gezelligheid

1) De Vlaamse kust

Voor onze bovenburen maar ook als je toerist in eigen land wil spelen, is de Vlaamse kust de perfecte vakantiebestemming. De kustlijn van België is vrij lang en loopt van Knokke tot de Panne. Geniet van de zee, het strand en de boulevards.

2) De Belgische Ardennen

Hou je van natuur, dan zit je in een vakantiehuis in België in de Belgische Ardennen helemaal op je plek. Het natuurgebied loopt door een aantal provincies heen in en is ideaal voor een weekendje weg.

De leukste Belgische steden op een rijtje

Ga je op vakantie of op een weekendje weg in eigen land dan kun je genoeg verschillende steden bezoeken vanaf je vakantiehuis in België. Sommige zijn ideaal voor een romantische stedentrip, andere steden zijn een paradijs voor shopliefhebbers

  1. Brugge

  2. Gent

  3. Antwerpen

  4. Brussel