Vakantiehuis huren in Zwitserland
Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Vakantiehuis Zwitserland

Bekijk direct alle vakantiehuizen in Zwitserland.

Zwitserland, het moederland van het toerisme wacht op u. NOVASOL biedt u en uw geliefde vele mogelijkheden tot het huren van een vakantiehuis in de mooiste delen van het land.

 

Wij zijn verheugd en trots om onze vakantiehuizen in Zwitserland te kunnen presenteren. U vindt op onze website een prachtig aanbod met Zwitserse chalets en appartementen van Veysonnaz in het Frans-Wallis tot aan Samen in de regio Luzern-Vierwaldstättersee.


De zomervakantie doorbrengen in de Zwitserse bergen is echt iets bijzonders. Het is met niks te vergelijken en is echt ontspanning in optima forma. Het beleven van avonturen in de bergen en een verblijf in een NOVASOL-vakantiehuis gaan hier perfect samen.


Zwitserland is veelzijdig en avontuurlijk, maar voor velen waarschijnlijk nog onbekend. Het is bijna onmogelijk om een ander land te vinden waar zoveel culturele en landschappelijke contrasten zijn.

vakantie in Zwitserland

Het is ook een land, waar voorname Europese rivieren hun oorsprong hebben. Geografische kenmerken brengen een onvergelijkbare klimatologische diversiteit met zich mee. De thermometer kan er variëren van veertig graden onder nul, tot veertig graden boven nul. Zwitserland is tevens een land met indrukwekkende gletsjers, talrijke meren, schone lucht en de meeste bergen in Europa die tot over de 4000 meter hoogte reiken.


Ontdek Zwitserland, rijdt over hoge Alpenpassen om bijvoorbeeld in het Rhônedal te geraken. Bewonder de gigantische wijngaarden in Wallis en langs het meer van Geneve. Het land biedt u wereldwijd geliefde vakantieregio’s met voor de actieve vakantiegangen zeer attractieve wandel- en moutainbike-routes. Wie denkt dat Zwitserland nog steeds erg duur is, kan zich wel eens vergissen. In vergelijking met omliggende landen is het slechts iets prijziger. Kijkt u maar eens naar de prijzen van onze chalets en vakantiehuizen in Zwitserland. U ziet hier ook dat bij bijna alle vakantiehuizen in Zwitserland de kosten voor energie zijn inbegrepen.


Grüezi, Bonjour, Benvenuto en Bundí in Zwitserland. U bent met NOVASOL Vakantiehuizen op de juiste plek!


vakantiehuis Zwitserland

  • Hoge bergketens
  • Steden als Bern, Zürich, Genève
  • Prachtig groene natuur en bossen
  • Schitterende meren en rivieren
  • Een hooggebergte- en mediteraan klimaat
  • Interessante cultuur, geschiedenis & gastronomieFacebook Twitter Youtube Nieuwsbrief