Vakantiehuis huren in Zweden
Arriving on a Saturday will increase the number of available properties
Uitgebreid zoeken in het aanbod

Beste Reisorganisatie 2017
Beste Prijs Garantie
Géén boekingskosten
Specialist sinds 1968
47.000 accommodaties
Aangesloten bij ANVR, SGR

Onze medewerkers staan u graag te woord.

» Telefoon: 03 322 04 04
» E-mail: novasol@novasol.be
» Chat: Start Live Chat

Volg ons op verschillende Social Media of ontvang onze nieuwsbrief:

   FACEBOOK      TWITTER
  YOUTUBE        NIEUWSBRIEF

Vakantiehuis in Zweden

Bekijk direct alle vakantiehuizen in Zweden.

De vakantiehuizen van NOVASOL komt u overal in Zweden tegen, zodat u altijd een vakantiehuis kunt vinden die bij uw wensen past. Zo kunt u bijvoorbeeld prachtige appartementen huren in Stockholm of juist in een vakantiehuisje midden in de natuur van Noord- Zweden. We bieden een groot aanbod vakantiehuizen voor vissers, golfers, wandelaars en andere natuurliefhebbers in Zweden.


Op vakantie in Zweden


Vakantiehuis Zweden

Geniet van de natuurrijke omgeving rondom uw vakantiehuis in Zweden, net zoals de Zweedse bevolking dat ook doet. De prachtige uitzichten, groene bossen en meren zijn zo prachtig gebleven omdat Zweden pas laat geürbaniseerd is. Mensen uit Zweden houden met heel hun hart van hun natuur en zorgen er dan ook allemaal voor dat het schoon, netjes en goed beschermd wordt. Het bijzondere aan deze liefde voor de natuur is het Zweedse Allemansrecht, dat iedereen toegang geeft om van deze prachtige natuur te genieten, ook al is het land eigendom van iemand anders.


De zandstranden van Öland, Skåne en Halland, de sprookjesachtige rotsen van Bohuslän, de rotseilanden aan de oostkust, bergen in het noorden, de oogstrelende eilanden Öland en Gotland in de Oostzee - het Zweedse binnenland is zo afwisselend, dat het met een vakantiehuis in Zweden voor ieder wat wils biedt.


De meeste Zweden houden hun vakantie in eigen land. Ze zeggen daar immers allemaal; “Door het leven in "moeder natuur" hervinden we onze innerlijke rust”. Gelijk hebben ze, ondervind het zelf in één van de mooie vakantiewoningen in Zweden en komt volledig tot rust.De goudgele zandstranden, scherpe rotskusten, de blauwe meren, uitgestrekte groene bossen, hoge gebergten, de vele ambachts- en winkelcentra, de cultuur van historische rotstekeningen tot het wilde leven. Dat is de schoonheid die Zweden te bieden heeft. Het trekt niet voor niets al jarenlang vele toeristen naar het land.

Zweden vakantie

Stap in de voetsporen van jeugdheld Niels Holgerson of ga zelf op ontdekkingstocht in één van de uitgestrekte bosgebieden. Of u nu houdt van een actieve vakantie of van de zekerheid en rust, met een vakantiehuis in Zweden vindt u het. Slenter door de winkelstraten van Borås en Ullared of bezoek de glasblazers in Småland, waar u tegen uiterst lage prijzen mooie kunstwerken van deze beroemde handwerklieden kunt kopen.

 

Skansen, Liseberg, Kolmården, Skara Sommerland, Tomteland, "Havets Hus" en "Norden Ark" zijn plaatsen die voor de nodige dosis ontspanning en afwisseling zorgen tijdens uw vakantie. De zomer in Zweden bestaat uit meer dan alleen zwemmen en zonnebaden. Dankzij de verschillen in het weer valt er in Zweden altijd wel iets te beleven voor de hele familie.


Kies uit het grote aanbod van NOVASOL voor een vakantiehuis in Zweden, dan boekt u altijd met de Beste Prijs Garantie. Dit betekent dat, wanneer u elders hetzelfde vakantiehuis in Zweden tegen een betere prijs vindt, wij het verschil terugbetalen! Onze Nederlandstalige medewerkers helpen u graag per e-mail of telefoon om uw droomvakantie in een vakantiehuis in Zweden te vinden en te boeken. Daarnaast staan zij u graag te woord bij onduidelijkheden of voor vragen aan de huiseigenaar.


vakantiehuizen in Zweden

  • Groot vrijetijdsaanbod
  • Indrukwekkende natuur
  • Heldere nachten
  • Goede wintersportmogelijkheden
  • Traditionele volksfeesten
  • Veel bezienswaardighedenFacebook Twitter Youtube Nieuwsbrief