Een vakantiehuis huren in Slowakije
Arriving on a Saturday will increase the number of available properties
Uitgebreid zoeken in het aanbod

Beste Reisorganisatie 2017
Beste Prijs Garantie
Géén boekingskosten
Specialist sinds 1968
47.000 accommodaties
Aangesloten bij ANVR, SGR

Onze medewerkers staan u graag te woord.

» Telefoon: 03 322 04 04
» E-mail: novasol@novasol.be
» Chat: Start Live Chat

Volg ons op verschillende Social Media of ontvang onze nieuwsbrief:

   FACEBOOK      TWITTER
  YOUTUBE        NIEUWSBRIEF

Vakantiehuis Slowakije

Bekijk direct alle vakantiehuizen in Slowakije.

Dit veelzijdige land heeft haar bezoekers veel te bieden. Denk bijvoorbeeld aan de ruige en ongerepte natuur, zwemmen in kristalheldere meren, ontspannen in thermale baden en natuurlijk de ontelbare plaatsen waar de geschiedenis haar sporen duidelijk heeft achtergelaten. Slowakije is ook een land waar de volkskunst nog zeer levend is en zich nog steeds ontwikkeld. Een vakantie in dit prachtige land is daarom zeker de moeite waard! NOVASOL biedt u een grote verscheidenheid aan gezellige vakantiehuizen in Slowakije. Slowakije bestaat in het noorden en midden van het land uit de tot de Karpaten behorende Vel'ka en Malá Fatra (Hoge en Lage Fatra), Vysoké en Nízke Tatry (Hoge en Lage Tatra) en het Slowaakse Ertsgebergte. Met name in de Tatra doet Slowakije veel denken aan een alpengebied. In het zuiden strekt het land zich uit tot de Hongaarse laagvlakten. Grote Slowaakse rivieren zijn de Tisa, Váh, Morava, Hron en niet te vergeten de Dunaj (Donau).


vakantiehuisjes in Slowakije

Slowakije biedt:

  • Bratislava
  • Gastvrijheid
  • Ongerepte natuur
  • Tradities & folklore
  • Wintersportgebieden
  • Grotten van de Aggtelek Karst en Slowaakse KarstBeleef de kracht van de natuur

Gaat u op vakantie met een vakantiewoning in Slowakije, zet u dan beslist een bezoek aan een thermaal bad in Slowakije op uw programma. Over Slowakije wordt namelijk gezegd dat overal waar men een schop in de aarde zet, er een thermale bron opborrelt. En dat klopt! Kuuroorden als Dudince, Piešany, Rajecke Teplice, Bardejov, Sliac en Trencianske Teplice zijn dan ook landelijk erg bekend en worden niet alleen door heilzoekers bezocht. De badsteden Besenova, Liptovsky Jan, Oravice, Prievidza en Ruzomberok zijn ook bijzonder populair.


vakantiehuis Slowakije

Het landschap

Breng eens een bezoek tijdens uw verblijf in een leuk vakantiehuisje in Slowakije aan het kleinste hooggebergte van Europa (en tegelijk Nationaal park – afgekort TANAP), Vysoké Tatry, met de top Gerlachovský Štít (met een hoogte van 2.655 m), ontdek de 600 km gemarkeerde wandelpaden, de 32 hooggelegen dalen en de meer dan 24 km lange bergkam. In het noordelijk deel van het land is het bergachtig. In het noordwesten strekt zich het Rohace–gebergte uit en in het noorden vindt u het Oravská Magura- en het Oravske-Beskidengebergte. In Midden-Slowakije zijn Nízke Tatry, Vel'ka en Malá Fatra bijzonder populair bij de toeristen. Het zuiden van het land is vruchtbaar en mooi groen. In het bijzonder het Donau-gebied met de fraaie steden Streda, Sturovo, Komarno en Nove Zamky zijn bij toeristen erg geliefd. U ziet het, een vakantie in een vakantiehuis in Slowakije heeft op allerlei vlakken veel te bieden! Vanuit uw vakantiehuis in Slowakije kunt u al deze interessante streken bezoeken.


Facebook Twitter Youtube Nieuwsbrief