Vakantiehuis huren in Polen
Arriving on a Saturday will increase the number of available properties
Uitgebreid zoeken in het aanbod

Beste Reisorganisatie 2017
Beste Prijs Garantie
Géén boekingskosten
Specialist sinds 1968
47.000 accommodaties
Aangesloten bij ANVR, SGR

Onze medewerkers staan u graag te woord.

» Telefoon: 03 322 04 04
» E-mail: novasol@novasol.be
» Chat: Start Live Chat

Volg ons op verschillende Social Media of ontvang onze nieuwsbrief:

   FACEBOOK      TWITTER
  YOUTUBE        NIEUWSBRIEF

Vakantiehuis Polen

Bekijk direct alle vakantiehuizen in Polen.

Steeds meer toeristen komen naar Polen om dit fascinerende land te ontdekken. Dat is ook niet zo verwonderlijk gezien het gevarieerde landschap met witte zandstranden aan de Oostzeekust en de sneeuwzekere bestemmingen in de Hoge Tatra, de Karpaten en het Reuzegebergte in het zuiden. Wie op zoek is naar ongerepte natuur en een breed scala aan meren zullen Masuren moeten. Dit gebied ligt in het voormalige Oost Pruissen. Bent u een liefhebber van kunst en cultuur? Breng in dat geval eens een bezoek aan Danzig, Krakau, Warschau en Breslau. Polen is echt een vakantiebestemming geworden. Ontdek zelf dit land vanuit uw vakantiehuis in Polen.


vakantiehuisje Polen

Polen biedt:

  • Een interessante geschiedenis
  • Mooie stranden
  • Uitdagende skigebieden
  • Krakau & Warschau
  • Prachtige Nationale Natuurparken
  • Een goede prijs/ kwaliteitHet aanbod aan vakantiehuizen in Polen heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Daarnaast is ook de infrastructuur erg verbeterd. Wij bieden vakantiehuizen aan in de Beskiden tot aan de Masuren. De gunsitge prijzen zorgen ervoor dat families met kinderen zich hier prima kunnen vermaken. Het is tevens een aantrekkelijke bestemming voor jagers en vissers. De bevolking is erg gastvrij en dit zorgt voor een zeer aangenaam verblijf in Polen. Ervaar de gastvrijheid vanuit uw bungalow in Polen.


Welkom in Polenvakantiehuizen in Polen

Polen ligt in Midden-Europa. In het westen ligt het tegen Duitsland, in het zuiden tegen Tjechië en Slowakijë, in het oosten tegen Wit-Rusland, Oekraïne en Litauwen en in het noorden tegen de Russische exclave Kaliningrad en de Oostzee. De hoofdstad is Warschau en heeft ongeveer 1,7 miljoen inwoners. Andere grote steden zijn Krakau, £ódŸ, Wroc³aw, Lublin en Poznañ. Door de val van het communisme in 1989 is er veel veranderd.


Polen is lid van verschillende organisaties. Zo ook van de Europese Unie. De naam Polen is afgeleid van `de Slavische stam der Polanen`, dit betekent mensen van het veld. Het land heeft zijn eigen architectonische stijl en dit is terug te zien in de vele kerken, paleizen, kastelen en patriciershuizen. De Tweede Wereldoorlog heeft veel verwoestingen aangericht. Ondanks dat zijn er talrijke historische monumenten terug te vinden van wereldklasse. Al deze historische monumenten kunt u bekijken wanneer u verblijft in een vakantiehuis of appartement in Polen.


Activiteiten en bezienswaardigheden

Polen heeft vele oude stadjes die zeer de moeite waard zijn om te bezichtigen. Ook zijn er 23 nationale parken. In de stad £ódŸ liggen ongeveer 180.000 Joodse graven. Wintersport kan ook goed uitgeoefend worden in Polen. Dit kan van december tot en met april. Auschwitz is het naziconcentratie- en vernietigingskamp wat zeer bekend is door de Tweede wereldoorlog. Het is een werelderfgoed. Wacht dus niet langer en boek uw vakantiehuis of appartement in Polen via NOVASOL vakantiehuizen!


Facebook Twitter Youtube Nieuwsbrief