Lente Deals in Nederland
Arriving on a Saturday will increase the number of available properties
Uitgebreid zoeken in het aanbod

Beste Reisorganisatie 2017
Beste Prijs Garantie
Géén boekingskosten
Specialist sinds 1968
47.000 accommodaties
Aangesloten bij ANVR, SGR

Onze medewerkers staan u graag te woord.

» Telefoon: 03 322 04 04
» E-mail: novasol@novasol.be
» Chat: Start Live Chat

Volg ons op verschillende Social Media of ontvang onze nieuwsbrief:

   FACEBOOK      TWITTER
  YOUTUBE        NIEUWSBRIEF

Lente Deals in Nederland

Lekker uitwaaien op het strand, eilandhoppen op de wadden of wandelen op de Veluwe. De keuze is aan jou! Boek nu je vakantie in Nederland en geniet van de eerste zonnestralen van het jaar. Ontdek ons diverse aanbod van vakantiewoningen in Nederland!


Waarom nu een vakantie in Nederland boeken?

Tot juli 15% korting

In de maanden mei en juni is een mooie selectie van onze vakantiehuizen in Nederland afgesprijsd met ruim 10-15%. De kortingen kunnen wel oplopen tot bijna €100! Ga naar ons aanbod en vind jouw favoriete vakantiehuis!

 

Top 3 - Bestemmingen Nederland

1.Nederlandse kust

De populairste vakantiebestemming is Nederland in ongetwijfeld de Nederlandse kust. Hop van eiland naar eiland op de wadden, ontdek de Zeeuwse kust. Of reis af naar één van de vele badplaatsen in het Noorden van Nederland zoals: Zandvoort, Noordwijk, Scheveningen of Ijmuden.

 

2. Friesland

Ontdek Friesland vanuit je vakantiewoning! In dit gebied van Nederland vindt je prachtige meren en bossen en natuurlijk het Ijsselmeer. Beleef Friesland met fiets- of wandeltochten en vergeet daarbij niet een bezoek te brengen aan de pittoreske dorpjes, zoals Hindelopen en Stavoren.

 

3. De Veluwe

Wil je je helemaal terugtrekken in de ongerepte Nederlandse natuur? Breng dan een bezoek aan de Veluwe. Ga op avontuur in dit prachtige gebied vanuit een vakantiehuisje in bijvoorbeeld Bunschoten-Spakenburg of Rhenen. Je kan natuurlijk ook midden in de natuur verblijven in één van de vakantieparken in de bossen.

Het mag duidelijk zijn: Nederland is een heerlijke vakantiebestemming! Of je nu van wandel- , fiets- of strandvakanties houdt. Boek deze maand nog je vakantie in Nederland in een vakantiehuisje van NOVASOL! Meer weten over vakantie in Nederland? Kijk dan eens op onze pagina over activiteiten of steden in Nederland.