Een vakantiehuis huren in Montenegro
Arriving on a Saturday will increase the number of available properties
Uitgebreid zoeken in het aanbod

Beste Reisorganisatie 2017
Beste Prijs Garantie
Géén boekingskosten
Specialist sinds 1968
47.000 accommodaties
Aangesloten bij ANVR, SGR

Onze medewerkers staan u graag te woord.

» Telefoon: 03 322 04 04
» E-mail: novasol@novasol.be
» Chat: Start Live Chat

Volg ons op verschillende Social Media of ontvang onze nieuwsbrief:

   FACEBOOK      TWITTER
  YOUTUBE        NIEUWSBRIEF

Vakantiehuizen in Montenegro

Exotische landschappen zijn niet altijd buiten bereik, in het zuiden van Europa, is er een kleine republiek met de frisheid van het onbekende. Ervaring met onze biedt dit land tussen de Adriatische en hoge pieken. Op 13.812 vierkante kilometer, kunt u kijken meest indrukwekkende natuurlijke contrasten op zich wachten.


vakantiehuis Montenegro

Montenegro biedt:

  • Een mediterrane sfeer
  • Prachtige bergen & rivieren
  • Een uitnodigend kustgebied
  • Nationale parken; Durmitor, Gora & Lovcen
  • All inclusive huurprijzen op alle accommodaties
  • Fietsen en wandelen in de ongerepte natuurMontenegro – Parel aan de Middelandse Zee

Nergens te vinden in zo'n kleine ruimte zo veel natuurlijke attracties en schilderachtige, mooie, uitgestrekte stranden, heldere meren, wilde rivieren met unieke canyons en imposante bergen. Montenegro is gelegen in het zuiden van de Adriatische Zee en grenst aan de kust in het noorden tot het zuiden van de Kroatische en Albanese deel van de Adriatische kust.

In alle delen van het land vindt u op uw reis traditionellle plaatsen met een rijk cultureel erfgoed. De grote badplaatsen en prachtige baaien nodigen u uit om te blijven hangen, zal de berggebieden u betoveren met adembenemende panorama's van wilde en ongerepte natuur.

De gevarieerde kustlijn van Montenegro wordt gekenmerkt door steile kliffen, afgewisseld met verborgen baaien met mooie zandstranden en fascinerende kustplaats die historische en mediterrane flair biedt. Zet een stukje verder in de backcountry, ontmoet je de uitgestrekte, beboste bergen van de Dinarische Alpen. Steile kloven afstotende breken vaak de eindeloze vlaktes. De grootste canyon in het noorden van Montenegro is de Tara canyon. Als de diepste en langste kloof van Europa, het trekt veel avontuur en natuur-zoekende toeristen.


Vakantie in een vakantiehuis in Montenegro

Profiteer van de vakantie in een huisje en ervaar de diverse schoonheid van een dag - als gevolg van de Balkan land is geografisch iets kleiner dan Sleeswijk-Holstein. In de ochtend drink de heerlijk geurende koffie op de mooie Adriatische kust met uitzicht op de marine blauwe zee, genieten van een picknick in een roeiboot op het romantische Biograd meer in het nationale park en laat u betoveren voor een einde van de dag met een wandeling door de bergen terwijl in tussen in grotten kennen de ondergrondse wereld van schoonheid.

Dit biedt een gevarieerd toeristisch aanbod met talloze mogelijkheden in activiteiten die een te vervullen en staan ​​garant voor een onvergetelijke vakantie te spreken voor rustzoekers, avonturiers, ontdekkingsreizigers en natuur zoekers: Relax op prachtige zandstranden in afgelegen baaien, wandelen langs gemarkeerde paden door de majestueuze bergmassieven, mountainbiken , raften op de Tara scheuren of skiën in een van de skicentra.


Een huisje in deze prachtige vakantiebestemming

Montenegro is gewoon een land dat je niet onverschillig kan laten. Zijn onschatbare natuurlijke schoonheid gedomineerd door de kleuren van donkerblauw, smaragdgroen en steengrijs. Montenegro bracht de Verklaring inzake ecologische toestand door middel van een speciale verklaring. De Parel van de Middellandse Zee is een droom vakantie bestemming - vooral wanneer u de prive-sfeer te genieten in een huisje!


Excursies

Biogradska Gara (het beschermde sprookje bos, 124 jaar geleden dat het nationale park, primitieve wreedheid op 5650 hectare in de bergen van Bjelasia, 500 jaar oude bomen, heldere, originele lucht in overeenstemming met een unieke flora en fauna)

Budva (Budva Riviera in de) (toeristische stad met een bruisend nachtleven, waar geen culinaire wens blijft onvervuld, een van de oudste nederzettingen aan de Adriatische met een zorgvuldig gerestaureerde oude stad, deze stad is de meest pessimistische met hun flair te transformeren in een optimist)

Ostrog - klooster (de plaats in de wereld waar wonderen nog steeds gebeuren, belangrijkste klooster van de Servisch-Orthodoxe Kerk, gebouwd in 1665, diep in de bergen van Montenegro 900 meter hoog boven de rotsen van de vallei van de Zeta rivier in een groot blok steen)

Zoek vakantiewoning in Montenegro

Vakantiewoningen - appartementen - villa's