Vakantieuhis huren in Luxemburg
Arriving on a Saturday will increase the number of available properties
Uitgebreid zoeken in het aanbod

Beste Reisorganisatie 2017
Beste Prijs Garantie
Géén boekingskosten
Specialist sinds 1968
47.000 accommodaties
Aangesloten bij ANVR, SGR

Onze medewerkers staan u graag te woord.

» Telefoon: 03 322 04 04
» E-mail: novasol@novasol.be
» Chat: Start Live Chat

Volg ons op verschillende Social Media of ontvang onze nieuwsbrief:

   FACEBOOK      TWITTER
  YOUTUBE        NIEUWSBRIEF

Vakantiehuis Luxemburg

Bekijk direct alle vakantiehuizen in Luxemburg

Welkom in het Groothertogdom Luxemburg! Een klein land, maar een ontzettend grote toeristische bestemming! Luxemburg stelt zijn fantastische landschappen en nfrastructuur ter beschikking aan sportievelingen, fijnproevers, gezinnen met of zonder kinderen, aan liefhebbers van wellness, cultuur en bovenal uiteraard natuur. Huur een vakantiehuis in Luxemburg: één land waar u duizend-en-één mogelijkheden heeft voor een heerlijke vakantie.


Terug naar de natuur op vakantie in Luxemburg

De fantastische natuur die het Groothertogdom Luxemburg te bieden heeft, valt op diverse manieren te ontdekken. Verrassende rotsformaties, bossen waardoor rivieren slingeren, wandelingen en trektochten in een adembenemend decor. De natuur in Luxemburg vertaalt zich in typische vergezichten en landelijke taferelen. Talrijke themawandelpaden brengen u naar het hart van de grandioze bossen binnen Groothertogdom Luxemburg. Langs de Moezel of aan de rand van een van de vele meren, op de oevers van de rivieren of in het hart van het bos, met uitzicht op de vele rotsformaties of langs de Luxemburgse wijngaarden. De natuur toont zich in vakantieland Luxemburg in al haar veelzijdigheid.


Sportief één met de natuur in Luxemburg

Zwemmen, ijsschaatsen, klimmen, parapenten, paardrijden, zeilen, langlaufen of skiën, sportvissen, trektochten zonder bagage, Luxemburg biedt perfecte mogelijkheden om te sporten in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. In Luxemburg zijn tal van mogelijkheden voor activiteiten op het gebied van fietsen, mountainbiken en wandelen. Ondanks de opvallend kleine oppervlakte van Luxemburg vindt u hier ruim 600 km aan fietspaden op allerlei niveaus. Bovendien vindt u tijdens uw vakantie in een vakantiehuis in Luxemburg 300 km aan speciale routes voor mountainbikers met afwisselende afstanden tussen de 10 en 40 km. Liefhebbers van golf kunnen hun hart ophalen in het Groothertogdom, op één van de zes golfbanen met allemaal hun typisch karakter.


Herboren na een vakantie in Luxemburg

Wellness centra in de buurt van uw vakantiehuis in Luxemburg laten u genieten van massages, lichaamsverzorging, lymfedrainage, hammam en nog veel meer manieren om volledig tot rust te komen. De prachtige thermale baden zijn veelal voorzien van de meest moderne technieken en bieden u ontspanning, ver weg van de stress en vervuiling.


vakantiehuizen in Luxemburg

Culturen komen samen in Luxemburg

Wat biedt Luxemburg als vakantieland op cultureel gebied? Historisch architecturaal erfgoed, concerten van klassieke muziek, musea over volkse tradities of moderne kunst, oude, versterkte burchten of bijvoorbeeld themawandelingen en tentoonstellingen. Luxemburg is gewoonweg één culturele attractie. De Luxemburgse kazematten en de schilderachtige, kleine dorpjes nemen u mee op een onvergetelijke avontuur door de eeuwen heen. De kosmopolitische bevolking en de ligging op het kruispunt van de Germaanse en Latijnse cultuur verklaren de rijke culturele verscheidenheid van Groothertogdom Luxemburg.


In het Groothertogdom Luxemburg zijn kinderen koning!

Uw kinderen leren tijdens uw vakantie in een vakantiehuisje in Luxemburg het land op een speelse manier kennen door deel te nemen aan themaroutes. In de dierenparken kunnen zij inheemse flora en fauna van dichtbij bekijken. In Luxemburg staat het behoud van de natuur boven alles. Tal van interessante activiteiten brengen de kinderen dichter bij de natuur. In Luxemburg maakt iedereen kennis met ecologie op jonge leeftijd. Laat uw kinderen deelnemen aan diverse interessante workshops als bijvoorbeeld fotograferen, brood bakken, tekenen, beeldhouwen of dansen. En dit alles in een onbekende, inspirerende omgeving, dat zullen uw kinderen nooit meer vergeten!


Winkelen in een bruisende omgeving

Slenter eens rustig over de typische markten in Luxemburg. U vindt er lekkernijen zoals de hele nationale productie van wijn, gedistilleerde dranken, gerookte vleeswaren en honing. Bezoek tijdens uw vakantie in Luxemburg de moderne en aangename winkelcentra met de meest prestigieuze luxueuze boetieks en laat u zich inspireren door de uitnodigende etalages. Een vakantie in een vakantiehuis van NOVASOL biedt u de mogelijkheid Luxemburg in alle vrijheid te ontdekken.


vakantiehuis Luxemburg

Luxemburg biedt:

  • Prachtige fietsroutes
  • Diverse winkelstraatjes in de hoofdstad Luxemburg
  • Fantastische bezienswaardigheden
  • Gezellige vakantieparken
  • Beboste bergen, heuvels en rivierdalen
  • Schilderkunst, fotografie en filmFacebook Twitter Youtube Nieuwsbrief