Vakantiehuis huren in Hongarije
Arriving on a Saturday will increase the number of available properties
Uitgebreid zoeken in het aanbod

Beste Reisorganisatie 2017
Beste Prijs Garantie
GĆ©Ć©n boekingskosten
Specialist sinds 1968
47.000 accommodaties
Aangesloten bij ANVR, SGR

Onze medewerkers staan u graag te woord.

Ā» Telefoon: 03 322 04 04
Ā» E-mail: novasol@novasol.be
Ā» Chat: Start Live Chat

Volg ons op verschillende Social Media of ontvang onze nieuwsbrief:

   FACEBOOK      TWITTER
  YOUTUBE        NIEUWSBRIEF

Vakantiehuis in Hongarije

Houdt u van natuur en cultuur, activiteit of goed te ontspannen? Ga dan naar Hongarije! Vakantie in een vakantiehuis in Hongarije biedt voor elk wat wils. Gun uzelf en uw portemonnee een geruststelling!


vakantiehuis Hongarije

Hongarije biedt:

  • Een aangenaam klimaat
  • Het Balatonmeer
  • De smaakmakende hoofdstad Boedapest
  • Betaalbare winkelgelegenheden
  • Gezellige restaurants en cafĆ©s
  • Bijzondere vakantiehuizenWelkom in Hongarije


Accommodatie in Hongarije

Omringd door de stad van Boedapest vindt u het autovrije eiland Donau Margaretha-eiland. Het is een prachtige groene oase, gelegen tussen de ƁrpƔd brug (ƁrpƔd hƭd) en de Margaret Bridge. Vanuit uw vakantiehuis in Hongarije kunt u gemakkelijk het Margaretha-eiland en beleef een mooie dag. Genieten van het buitenleven, wandelen door de prachtige rozentuin en ontdek de Japanse tuin en een prachtige waterval. Op het buitenpodium van het eiland tal van muziek-evenementen worden gehouden in de zomer, moeten ze voor elk wat wils te bieden.

Naast het buitenpodium, zijn er een aantal historische monumenten. Vooral populair bij de lokale bevolking en toeristen zijn de ruĆÆnes van de Dominicaanse en de Franciscaanse kerk, een klooster waarin elke behoort. De oudste klokkentoren in Hongarije suggereert de bekende


vakantiehuizen in Boedapest

Helende wateren in Hongarije

In een vakantiehuis in Hongarije voel je het meest comfortabel wanneer je geĆÆnteresseerd bent in de vele hete bronnen in het land zijn. Meer dan 1.300 bronnen zijn inmiddels ontwikkeld, waarvan ongeveer 80 alleen in de stad Boedapest. Zwemmen en buitenzwembaden, en kuuroorden en spa's zijn voorzien van water uit de bronnen. Veel voorkomende toepassingen voor de genezende kracht van thermale bronnen in verschillende gebieden.


Vakantiehuizen aan Lake Balaton

Vakantiehuis aan het Balatonmeer

Huur een vakantiehuis in Hongarije aan het Balatonmeer een heerlijke vakantie door te brengen. U kunt enkele honderden meters lopen in het meer aan de zuidkant en de omliggende stranden zijn zeer goed ontwikkeld. Zandige stranden zijn slechts een paar, maar er zijn grote grasvelden waar er ligstoelen en parasols kunnen worden gehuurd. Het scala aan sport kan heel indrukwekkend. Als u dit in uw duikvakantie willen, de North Shore is ideaal. Algemeen, de Hongaarse Balatonmeer is zeer familie georiƫnteerd, zal je al snel komen in een vakantiehuis in Hongarije in contact met andere families en uw kinderen, is het gegarandeerd niet te vervelen.

Hongarije is vooral kleurrijk in de zomer, want overal festivals in de steden in plaats van te worden bezocht door de lokale bevolking en toeristen houden. Traditionele cultuur en folklore zijn onderdeel van het Hongaarse leven en leefde waar het gaat. Laat u betoveren door een land vol prachtige verrassingen!

Begin uw ontdekkingstochten in Hongarije direct van onze huisjes. Lezen wat vakantie-activiteiten zijn te ontdekken in Hongarije en boek uw vakantie appartement of vakantiehuis in Hongarije.

Zoek vakantiewoning in Hongarije

Vakantiewoningen - appartementen - villa's