Vakantiehuis huren in Hongarijë
Arriving on a Saturday will increase the number of available properties
Uitgebreid zoeken in het aanbod

Beste Reisorganisatie 2017
Beste Prijs Garantie
Géén boekingskosten
Specialist sinds 1968
47.000 accommodaties
Aangesloten bij ANVR, SGR

Onze medewerkers staan u graag te woord.

» Telefoon: 03 322 04 04
» E-mail: novasol@novasol.be
» Chat: Start Live Chat

Volg ons op verschillende Social Media of ontvang onze nieuwsbrief:

   FACEBOOK      TWITTER
  YOUTUBE        NIEUWSBRIEF

Vakantiehuis Hongarije

Bekijk direct alle vakantiehuizen in Hongarije

Houdt u van cultuur en natuur ontdekken? Wilt u actief zijn of misschien iets meer relaxen? Boek dan uw volgende vakantiehuis in Hongarije en gun uzelf en uw portemonnee een vakantie! Het landschap van Hongarije is bijzonder mooi en divers met beboste berghellingen en mooie meren, weides en berghellingen met wijngaarden ertegenop. Daar zijn ook de wijndorpen te vinden alwaar u heerlijke wijnen kunt proeven onder het genot van lokale lekkernijen.


vakantiehuis Hongarije

Hongarije biedt:

  • Een aangenaam klimaat
  • Het Balatonmeer
  • De smaakmakende hoofdstad Boedapest
  • Betaalbare winkelgelegenheden
  • Gezellige restaurants en cafés
  • Bijzondere vakantiehuizenOnze vakantiehuizen in Hongarije

Uw vakantiehuis in Hongarije staat te midden van deze veelzijdigheid en u heeft grote keuze in ons aanbod vakantiehuizen in Hongarije. Kleine villa's, grote kastelen, met zwembad, stadsappartementen in Budapest... wat u ook zoekt uw droomvakantie is te huur met een vakantiehuis in Hongarije.

 

Wilt u natuur en cultuur leren kennen, actief zijn of echt lekker relaxen? Breng uw volgende vakantie dan door in een vakantiehuis in Hongarije. Ontdek ook Hongarije als vakantieland en woon als een echte Hongaar tijdelijk in een van onze vakantiehuizen in Hongarije. Elk vakantiehuis is ingericht naar smaak van de eigenaar, waardoor uw vakantie een bijzonder tintje krijgt.


Welkom in HongarijeHongarije beslaat iets minder dan 100.000 km2 , ongeveer de helft van de oppervlakte van Nederland. Er wonen zo’n 10 miljoen mensen. Nergens anders ter wereld wordt Hongaars gesproken, de Hongaarse volksliederen zijn niet met die van andere landen en culturen te vergelijken. En dat terwijl het Hongaarse volk al meer dan duizend jaar in het midden van Europa leeft.


Interessante vakantiebestemming

Het Hongaarse volk kent een bewogen geschiedenis, Hongarije heeft in het verleden veel over zich heen moeten laten komen. Desondanks zijn monumentale gebouwen en waardevolle bezienswaardigheden behouden, waarvan vele door UNESCO tot wereldcultuurerfgoed zijn benoemd. Bijvoorbeeld de hoofdstad Boedapest met haar unieke panorama.

Van bijzonder belang voor het land zijn ook de talrijke geneeskrachtige bronnen. Alleen op IJsland ontspringen meer warmwaterbronnen dan hier. Veel mensen hebben aan deze bronnen verlichting en genezing van hun lijden te danken.


vakantiewoning Hongarije

Vakantieparadijs aan het water

Het Balatonmeer is sinds jaar en dag een vakantieparadijs voor families met kleine kinderen, voor watersportliefhebbers - voornamelijk zeilers - en voor iedereen die ontspanning zoeken. Maar Hongarije biedt oneindig veel meer.

 

Bij de vakantiehuizen in Hongarije rondom het Balatonmeer is er vaak ook de mogelijkheid tot het huren van een boot, zodat u van het waterparadijs kan genieten. Meer informatie en tips zijn ook te vinden op de pagina's over het Ballaton meer.

In veel van onze vakantiehuizen in Hongarije zijn het bedlinnen en de stroomkosten inclusief. Daarnaast zijn er ook nog eens vaak huisdieren welkom, zodat ook de hond gezellig mee op vakantie kan en mag genieten van de mooie natuur van Hongarije.


Facebook Twitter Youtube Nieuwsbrief