Vakantiehuis huren in finland
Arriving on a Saturday will increase the number of available properties
Uitgebreid zoeken in het aanbod

Beste Reisorganisatie 2017
Beste Prijs Garantie
Géén boekingskosten
Specialist sinds 1968
47.000 accommodaties
Aangesloten bij ANVR, SGR

Onze medewerkers staan u graag te woord.

» Telefoon: 03 322 04 04
» E-mail: novasol@novasol.be
» Chat: Start Live Chat

Volg ons op verschillende Social Media of ontvang onze nieuwsbrief:

   FACEBOOK      TWITTER
  YOUTUBE        NIEUWSBRIEF

Vakantiehuis Finland

Bekijk direct alle vakantiehuizen in Finland

Oneindig veel ruimte, heldere lucht, dichte bossen en talrijke meren karateriseren het "land van de duizend meren". Dit alles zorgt voor een ontspannen vakantie en ervaar dit zelf in uw vakantiehuis in Finland gehuurd bij NOVASOL.


vakantiehuis Finland

Finland biedt:

  • Heel veel water en schitterende meren
  • Een beeldschone natuur
  • Talrijke activiteiten en bezienswaardigheden
  • Rust en ontspanning
  • Finse sauna'sHet land van de 1000 meren

De Finnen noemen hun land Suomi en dit land herbergt kleine en grote bijzondere schatten. Het land van de duizend meren telt er 190.000 om precies te zijn. Dit Scandinavische land ligt het oostelijks, grenst aan Rusland en is een van de grootste landen van Europa. Wanneer u uw vakantie in een vakantiehuisje in het land van de 1000 meren doorbrengt kunt u genieten van heel veel natuurschoon, eilandjes, bossen, bergen en schitterende kusten. Een groot gedeelte van het land ligt boven de poolcirkel. Kleine romantische dorpjes worden afgewisseld door toendra´s en hooglanden waar geen bebossing is. Hier kunt u even terug in de tijd. De hoofdstad Helsinki is de enige echte grote stad met meer dan 200.000 inwoners.


vakantiehuis Finland

Waarom een vakantiewoning in Finland?

Wilt u eens iets anders bezichtigen dan de voor de hand liggende bezienswaardigheden dan bent u met een vakantiehuis in Finland aan het juiste adres. Hier vindt u geen drukke en overvolle plaatsen en kunt u bijzondere dingen ondernemen die andere nog nooit hebben gedaan. In Finland is de restaurant dag uitgevonden en worden de meest bijzondere kampioenschappen gehouden. Zo zijn er kampioenschappen als vrouwen dragen, mobiele telefoonwerpen, moerasvoetbal en rendier racen. Maar er zijn hier tevens vele leuke muziekfestivals en de Finnen houden ook van de Tango. Beleef één van de muziekfestivals en verblijf in een appartement in Finland.


Dit moet je eens gedaan hebben!

Vanuit uw vakantiehuis in Finland kunt u activiteiten ondernemen die heel bijzonder en afwisselend zijn en die je minstens één keer in je leven gedaan moet hebben. Er is teveel om op te noemen. Voorbeelden zijn hiken in de geweldige bossen, skiën en rendieren spotten tegelijkertijd in Fins Lapland en een ijsweg trotseren. Na zoveel actie kunt u ontspannen in een echte Finse sauna en daarna onderdompelen in het koude ijswater van een wak. Wanneer u rond de kersttijd in Finland verblijft, kunt u de echte kerstman een handje geven. De ‘Karjalanpiirakka’ mag u niet overslaan. Dit zijn snacks in de vorm van een boot. Lekker shoppen en op zoek naar echte design klassiekers van Iittala of Marimekko is echt een must.


vakantiehuis Finland

In Finland lijkt de hectiek en stress van alledag weggepoetst. Eindelijk kan u wegdromen en de tijd nemen voor u familie, partner of uzelf. Behalve de vele meren in het binnenland beschikt Finland ook over een prachtige kust. Waar u zich ook in Finland bevindt: overal bepaalt water het beeld. Toch heeft iedere regio van Finland ook eigen specifieke kenmerken. De wildernis van Lapland in het noorden, de vele kleine eilanden voor de zuidwest kust, het dynamische Helsinki en de duizenden zeeën in het oosten: Finland staat voor afwisseling. Finland betekent niet alleen natuur en adembenemende landschappen, maar ook economische en technische vooruitgang. Het behoort tot de toonaangevende economische landen van Europa en kent een hoge levenstandaard.


Finland saunaland

Ondanks alle vooruitgang vergeten de Finnen hun tradities niet. De grootste en bekendste is de sauna-traditie. Als meer dan 1500 jaar zweten de Finnen en het bevalt hen uitstekend. Finland telt meer dan 2 miljoen sauna’s en zelf kinderen maken al kennis met deze traditie. Belangrijke afspraken worden niet zelden in de sauna bezegeld. Als gast moet u zonder twijfel kennismaken met de Finse sauna-traditie. Er bestaat niets mooiers dan om direct na een bezoek aan de sauna in een meer te duiken. En dat bevindt zich misschien wel direct naast uw vakantiehuis.


"Sunshine Coast" en sneeuwparadijs

Wist u dat de Finse westkust tot de zonnigste gebieden van Noord-Europa behoort? Het continentale klimaat zorgt dan wel voor koude winters, maar ook voor warme zomers. Zuidoost-Finland bereikt in de zomer de hoogste temperaturen van Scandinavië. Daarbij blijft de lucht altijd aangenaam en schoon. De temperatuur in de meren en baaien stijgt ’s zomers regelmatig boven de 20 graden. In de winter, die in Finland wel een half jaar kan duren, is het noorden van het land een perfect wintersportgebied mét sneeuwgarantie. Zelf in april vindt u hier nog ideale skiomstandigheden en de dagen in Lapland zijn dan al zo lang dat u dagelijks wel 16 uur op de piste zou kunnen doorbrengen. Van de Åland eilanden in het Zuiden tot de cultuur in Lapland, geniet van het land vanuit uw vakantiehuis in Finland.


Facebook Twitter Youtube Nieuwsbrief