Vakantiehuis huren in een ander land
Arriving on a Saturday will increase the number of available properties
Uitgebreid zoeken in het aanbod

Beste Reisorganisatie 2017
Beste Prijs Garantie
Géén boekingskosten
Specialist sinds 1968
47.000 accommodaties
Aangesloten bij ANVR, SGR

Onze medewerkers staan u graag te woord.

» Telefoon: 03 322 04 04
» E-mail: novasol@novasol.be
» Chat: Start Live Chat

Volg ons op verschillende Social Media of ontvang onze nieuwsbrief:

   FACEBOOK      TWITTER
  YOUTUBE        NIEUWSBRIEF

Vakantiehuis Cyprus

Bekijk direct alle vakantiehuizen op Cyprus.

Vakantie in een vakantiehuis op Cyprus, een mooi en divers eiland in de Middellandse Zee. Het op twee na grootse eiland in de Middelandse Zee is Cyprus. Er zijn talrijke mogelijkheden om hier een fantastische vakantie te beleven. Vanuit uw vakantiehuis of appartement op Cyprus ervaart u dit eiland op uw eigen manier. Wij hebben prachtige en gloednieuwe vakantiehuizen op Cyprus in ons aanbod.


vakantiehuis Cyprus

Cyprus biedt:

  • Kristalhelder zeewater
  • Zon, zee, strand, cultuur & historie
  • Mediterraans klimaat met zachte winters en warme droge zomers
  • De historische hoofdstad Nicosia
  • Het Pentadaktylosgebergte
  • Luxe accommodaties met privézwembadWelkom op CyprusBeleef de natuur op Cyprus

Het landschap van het eiland is adembenemend. U kunt hier prachtige wandeltochten maken door de twee bergketens die het eiland doorkruisen. Het Pentadaktylosgebergte in Famagusta is zeker een bezoekje waard of verken het vulkanische en groene Troodosgebergte dat in het binnenland ligt. De hoogste berg van Cyprus is de Olympus. De vlakte Mesaoria, tussen de twee bergmassieven, is een vruchtbare vlakte. De kust van Cyprus is zo uniek door zijn lange zand- en kiezelstranden en de rotskust met talrijke baaien. Genieten van de kust vanuit uw appartement op Cyprus.


villa Cyprus

Culturele hoogtepunten in Nicosia

De hoofdstad van Cyprus is Nicosia en deze stad ligt in het midden van het eiland. De vele oude gebouwen en de cultuur maakt de stad zo fascinerend. Een bezoekje aan deze stad is echt een must wanneer u op vakantie bent met een vakantiehuis op Cyprus, of kijk naar een mooi appartement in Nicosia. De historische binnenstad beschikt over traditionele winkels en restaurants en is daarom zeker de moeite waard. Om de binnenstad heen staat de Venetiaanse vestingmuur en deze is bijna 5 km lang. Hier bevinden zich ook de moskee van Selimiye, het plein van Atatürk met de Venetiaanse kolom en de kathedraal van Agios Ioannis.


Vakantie in een vakantiehuis op Cyprus

U zult zich zeker thuis voelen in uw vakantiehuis op Cyprus. U kunt hier genieten van de bijzondere vakantiewoningen en ontspannen in een fijne sfeer met familie of vrienden. Wacht niet langer en boek uw vakantiehuis op Cyprus.


Facebook Twitter Youtube Nieuwsbrief