Korte vakantie
Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Korte vakantie

Een paar dagen vakantie kan al dezelfde ontspanning bieden als een hele week of langer. Daarom biedt NOVASOL Vakantiehuizen u in veel accommodaties in diverse bestemmingen u de mogelijkheid om een minivakantie te boeken. Zo kunt u er op een voordelige manier even tussenuit en boekt u eenvoudig een weekend of midweeks verblijf met korting in uw favoriete vakantiehuis.

Spaarvakantie


Minivakantie
Verblijf een korte periode, met korting


Even heerlijk met familie of vrienden een paar dagen op vakantie? Dat kan in onze vakantiehuizen met het 'Minivakantie' label. Een korte vakantie, zoals een midweek of weekendjeweg kan immers net zo lekker zijn als een lange vakantie in de zomer. Daarom bieden wij u een aantrekkelijke korting, wanneer u graag een korte periode in Ć©Ć©n onze vakantiehuizen wenst te verblijven.


Uw voordeel:

  • 3 overnachtingen = 20% korting op de weekprijs
  • 4 overnachtingen = 15% korting op de weekprijs
  • 5 overnechtingen = 5% korting op de weekprijs

U kunt uw minivakantie ten vroegste 28 dagen voor aankomst reserveren. Dit aanbod is alleen van toepassing op vakantiehuizen die voorzien zijn van het betreffende symbool. Hoe en wanneer u een minivakantie kunt reserveren varieƫrt van bestemming tot bestemming, meer informatie vindt u bij het specifieke vakantiehuis.


Populaire korte vakantie bestemmingen:

Zoek en boek nu eenvoudig uw korte vakantie of weekendjeweg!

zoek uw favoriete vakantiehuis


Advies op maat?

Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag met het vinden van uw favoriete vakantiehuis.

Stuur een e-mail naar novasol@novasol.nl en uiteraard kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via: +31 13 - 46 777 30

ma-vr 9.00-17.30, za 10.00ā€“14.00