Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Vind hier uw vakantiehuis, appartement, of vakantiewoning op een vakantiepark


Niet alle dromen zijn bedrog.....

Droomt u ook niet van een eigen vakantiehuis, ergens in de bergen...., aan het strand..., of een vakantiehuis met een eigen zwembad? NOVASOL vakantiehuizen maakt al meer dan veertig jaar de dromen waar van veel mensen over heel de wereld. NOVASOL vakantiehuizen is oorspronkelijk begonnen met het verhuren van vakantiehuizen in Scandinavi√ę, met een mooi aanbod van huizen in Noorwegen.

 

NOVASOL vakantiehuizen is vandaag de dag een internationaal concern met dochterondernemingen in vele Europese landen, met talrijke servicebureau's in de geliefde vakantiegebieden en tevens meer dan 400 bekwame en enthousiaste medewerkers. NOVASOL is onderdeel van RCI Vacation Rental Network/ Wyndham Worldwide.

 

Wij bieden vakantiehuizen aan in verschillende regio's en landen in heel Europa. Een vakantiehuis in Spanje, een vakantiewoning in Kroati√ę, een appartement in Rome of een heus kasteel in Duitsland. Bij ons is het allemaal mogelijk.

Na vele jaren hebben wij een aanbod opgebouwd van meer dan 40.000 vakantiehuizen in 29 verschillende landen in heel Europa.

 

Welk vakantiehuis gaat het worden?

Er is volop keus, dus voor iedereen is er wel dat speciale vakantiehuis waar je even aan de alledaagse hectiek kunt gaan ontsnappen.... Onder in de lijst vindt u al onze bestemmingen én al onze huizen. Daarmee laten wij u zien hoe enorm groot onze database van vakantiehuizen is.

 

Wij garanderen een hoge kwaliteit door dat ieder huis op deze pagina ook daadwerkelijk door een van onze medewerkers bezocht en gekeurd is. Dat is bijna niet te geloven, maar wij geloven erin dat service en kwaliteit uw vakantie in een vakantiehuis van NOVASOL tot een groot succes zal maken.

 

Tot ziens,

 

Uw NOVASOL vakantiehuizen team