Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Welkom bij MyNOVASOL

Met MyNOVASOL heeft u altijd alle informatie bij de hand. Hier vindt u onder andere informatie over:

  • uw boeking (Mijn Boeking)
  • uw favoriete vakantiehuizen (Mijn Favorieten)
  • uw recent bekeken vakantiehuizen (Recent bekeken)


U kunt gedurende uw website bezoek MyNOVASOL ten alle tijden te raad plegen. U kunt er ook voor kiezen een account aan te maken, waardoor u altijd en overal uw NOVASOL gegevens inzichtbaar hebt.


Nadat u een boeking bij ons heeft gemaakt kunt u de details van uw boeking inzien. Dit kan door de gegevens die u tijdens het boeken heeft opgegeven hier weer in te vullen. Door de juiste combinatie van e-mailadres, huiscode en boekingsnummer krijgt u toegang tot uw reisdocumenten en boekingsgegevens. We sturen u na het maken ook een link naar dezelfde informatie per e-mail.


Uw favoriete vakantiehuizen kunt u bewaren in een lijst. Door op het hartje te klikken naast een vakantiehuis voegt u deze toe aan de lijst. Heeft u een datum geselecteerd? Dan staat die er ook bij in uw favorietenlijst. Zo kunt u diverse data van hetzelfde huis bewaren bijvoorbeeld.

Bewaren van deze lijst kan ook. Hiervoor vult u uw eigen e-mailadres in en een wachtwoord dat u zult onthouden. We bewaren voor u de lijst, en u kunt op elke computer met het e-mailadres en wachtwoord zoals u dat heeft ingevuld. Dat doet u door op ā€œOpen mijn lijstā€ te klikken.

U kunt te allen tijde deze lijst aanpassen, waarbij deze wijzigingen worden opgeslagen.

Doorsturen van de lijst kunt u doen door te klikken op de optie ā€œE-mail lijstā€ door er het e-mailadres van de ontvanger in te vullen. Zo kunt u uw lijst met opties aan vrienden en familie doorsturen om het met hen te bespreken.


Hier bewaren wij voor u tijdelijk de huizen die u in uw bezoek aan NOVASOL heeft bekeken. Wanneer uw browser het toe laat, ziet u hier ook vakantiehuizen die u wellicht een tijdje terug bekeken heeft.