NOVASOL's Persoonlijke Selectie Service
Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Beste Prijs Garantie
GĆ©Ć©n boekingskosten
Specialist sinds 1968
44.000 accommodaties
Klantwaardering: 8,4

Ā» Bel: 03 322 0404
Ā» Mail: novasol@novasol.be

Persoonlijke Selectie Service

Gemiddeld wordt er tussen de 15 en 23 uur besteed aan het zoeken naar de ideale vakantie. De NOVASOL website biedt een zoekmachine waarin u eenvoudig op zoek kunt naar een geschikt vakantiehuis of appartement, maar misschien wilt u wat tijd besparen en wenst u nƩt dat beetje extra service.

Onze vrijblijvende Persoonlijke Selectie Service is dan dĆ© perfecte tool! Naar aanleiding van een aantal eenvoudige vragen doen we u binnen 48 uur een voorstel, met hopelijk daarin ā€˜the perfect matchā€™. Desgewenst bellen we u aansluitend op het door u aangegeven tijdstip om het voorgestelde door te nemen. En dat zonder extra kosten!


Bespaar tijd en maak gebruik van de service van NOVASOL

Wij zoeken voor u het perfecte vakantiehuis of appartement!

 

De zoektocht naar uw ideale vakantie brengt over het algemeen veel plezier en voorpret met zich mee. Toch weten wij ook dat dit proces voor sommige mensen veel ergernis en frustratie teweeg brengt, gewoon omdat er online teveel aanbod is, een keuze wordt bemoeilijkt door onduidelijkheden of er gewoonweg te weinig tijd is om iets passends te zoeken.

De voordelen op een rij:

  • Bespaar veel tijd op het zoeken naar uw ideale vakantie

  • Professionele en kritische hulp, met productkennis

  • Vrijblijvend en eenvoudig opties plaatsen

  • Gemakkelijk opties omzetten naar een boeking

  • Zonder extra kosten voor u!

Misschien gaat u op vakantie met uw gezin, familie of een aantal vrienden? Samen zoeken naar de perfecte vakantie vergt veel tijd, energie en is soms gewoonweg onpraktisch. Vaak weet u wel precies wat u zoekt en zijn er een paar belangrijke zaken die doorwegen in het maken van de geschikte keuze. In de Persoonlijke Selectie Service van NOVASOL vragen we u een paar belangrijke zaken in te vullen en in het vrije zoekveld geeft u aan waar wij zeker nog rekening mee moeten houden bij het zoeken naar een geschikt huis of appartement. Wanneer u zorgt voor duidelijke input, kunnen wij vanuit een perfect uitgangspunt gaan zoeken. Lees hier hoe het werkt Ā»

NOVASOL heeft meer dan 45 jaar ervaring in de verhuur van vakantiehuizen. Onze medewerkers kennen het aanbod, weten de juiste vragen te stellen en wegen te bewandelen. Ook zijn we in de gelegenheid persoonlijk contact op te nemen met de beheerders en eigenaren van onze vakantiehuizen en appartementen. Sommige zaken weten wij dus op voorhand, daarmee is de eerste winst al genomen!

Graag ondersteunen we u daarom in het maken van een passende keuze, precies zoals u het zelf wenst. Dat kan bijvoorbeeld per email, maar ook persoonlijk met een telefoontje op een tijdstip dat het u het beste schikt. U kunt rekenen op een persoonlijke, professionele en accurate service, waarbij ook onze collegaā€™s in de andere Europese bestemmingen een grote rol spelen.